Szulok, mit tennétek, ha 24 éves lánytok, aki még veletek lakik, véletlenül teherbe esne?
Diplomát szerzett, dolgozik, de egyedül nem lenne képes házat fenntartani. A gyermek apja és a felelősség vállalása bizonytalan.
A lány vállalna a babát, mindenben ellatna, de a szülőkkel maradna..
Hogy reagálnátok?
"Fogamzás gátló mellett foganhatott baba, kiszakadt, az ovszer, stb"
Ha a fogamzásgátlót megfelelően alkalmazzák, akkor szinte 0 az esély a teherbeesésre. Ha nem akarok gyereket, és kiszakad a gumi, veszek be esemény utánit (volt rá példa, nem lettem terhes).
Szóval én sem hiszek a "véletlen teherbeesésben". Az inkább "nem megfelelő védekezés mellett besikerült terhesség".
Szóval a 6. hónaptól baromira a szüleidre fogsz támaszkodni, és félig nekik szülsz gyereket. Mert egyedül nem vagy képes eltartani...
AMúgy melyik országban élsz? (mert ugye nem Magyarország)
Nem Magyarországon élsz ezek szerint?
Figyu, biztos nagyon para a helyzet, de ha már úgyis megvan a baba, vállalni akarod, akkor úgysem a gyakori kérdések lelkes válaszolói fognak dönteni.
Lehet fikázódni, hogy ki képes egyedül házat fenntartani, na én sem lennék képes, ha albérlet, akkor a bérleti díj viszi a pénzt, ha saját, akkor meg a hiteltörlesztés.
Ne halogasd, beszéld meg a szüleiddel, akkor megkönnyebbülsz.
(Ja, és szégyellje magát, aki az előző válaszom lepontozta, stb...)
Senki nem kopkodott rá, utolsó. Nem kell túlzásokba esni. Amúgy meg gondolj már bele: most van egy diplomája, amivel olyan rosszul keres, hogy önmagát nem tudja fenntartani. Terhes, szülni akar, plusz még egy diplomát szerezni. Ez nem két hét, hanem pár év. Addig pontosan hogy is lesz a gyerekkel? Bölcsibe akarja adni, amit valamiből fizetnie kell, ergo dolgozni fog. Munka mellett tanul majd és gyereket is nevel. Ez nekem nem tűnik valószínűnek. Az sem, hogy hónapokig lóg majd csak a szuloknel. Ebből évek lesznek, a bölcsibe meg nagyi ingyenes bebiszittelese.
Nem, a saját gyerekemnek remélem több esze lesz ennél és eleve gyereket sem vállal majd apa nélkül, pláne úgy, hogy önmagát se tudja eltartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!