Nem tervezett gyerekek szülei! Környezetetek tudja, hogy véletlenül sikerült a gyerek és még nem terveztétek, de megtartottátok? Gyereknek elmondtátok vagy tervezitek elmondani?
Nekünk tervezett, de mindenki azt hitte, hogy nem az, mert gyorsan összedobtuk az esküvőt a hírre, ráadásul pár vendéggel.
(Valójában is minimál esküvőt akartunk, de eredetileg májusi időponttal, nem februárival)
Egyébként nem, ha nem terveztük volna, akkor se mondanánk el a gyereknek soha. Miért is kellene tudnia? Hogy úgy érezze, nem akartuk, nem szeretjük?
A húgom is tudja hogy nemvárt.
14 éves és nem zaklatja fel.
Sőt, a kislányom is tudja szintjének megfelelően.
Nem akartam, hogy kamaszkorában számolja ki, hogy pont három hónappal az esküvő után született. Meg 19 voltam mikor világra jött.
Nem akartam hogy idősebb korában maga vonjon le téves következtetéseket.
Én sem voltam tervezett és a férjem sem, mindketten tudjuk. Hát ettől Függetlenül vagyunk és nen érzünk hatranyt miatta, tudunk róla egy ideje.
A mi babánk tervezett mondjuk.
Nem terveztük a kicsit,én 21 voltam mikor született,párom 31. Rokonok tudták,hogy nem terveztük,mert elég rosszak voltak az anyagi körülmények.Azóta 2,5 éves a pici lány,párom dolgozik,keres annyit,hogy megéljünk,én egy hónapja kezdtem,igaz csak 4 órában,de kezdésnek megfelel.
Nem vagyunk házasok,nem is leszünk szerintem,nem is tudom miből merülne fel a gyereknek valaha is,hogy akartuk-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!