Szerintetek igazságos-e az, hogy a gyerek eldob egy követ és miután az anyja rászólt mégegyszer eldobja a követ és ezért nincsen neki számítógép?
Figyelt kérdés
De úgy, hogy a gyerek úgy csinálta, hogy ő tudta, hogy nem dob meg vele senkit és még az anyja is látta, hogy a kő semmit és senkit nem fog eltalálni.2015. febr. 17. 19:18
1/6 anonim válasza:
Abszolút igazságos!A NEM,az NEM!Legalább is nálunk.Mindegy,hogy okoz-e bármiben kárt,vagy sem!A hangsúly azon van,hogy SZÓFOGADATLAN!3 gyerekes
2/6 anonim válasza:
Teljesen jogos. Kővel nem dobálózunk. Anyuka rászólt, elmondta mi lesz a büntetés, ha megismétli. A gyerek tett rá magasról.
Az, hogy eltalált e valakit, "lényegtelen."
5/6 anonim válasza:
Én is szigorú vagyok ilyen szempontból, és jogos a büntetés szerintem is.
Ha azt mondom hogy nem, akkor az nem.
6/6 Ditta323 válasza:
A nem az legyen NEM és ezt a gyerek tanulja meg. Szankciókat meg azért alkalmaznak, hogy érezze a tetteinek (jelen esetben szófogadatlanságának) a súlyát. Az anyuka igen is jól cselekedett, mert ezek szerint ő is neveli a gyerekét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!