A feleségem azt kéri, hogy köttessük el magunkat mindketten, mert így az igazságos. Jogos kérés?
Nem felesleges, ha tényleg nem szeretnétek több gyereket.
Szerintem jogos is.
Párommal ugyanígy állapodtunk meg.
Őket négyüket az anyja megszülte és egyszer csak egyik pillanatról a másikra lelépett. Foglalkozott velük stb aztán Szült még két gyereket azóta nekik még az email-jeikat se olvassa el az anyjuk.
Ha ő így érzi magát és a meglévő Fiúnkat és születendő gyerekeinket biztonságban akkor legyen! De cserébe én is ezt várom el! Nem majd apuka lelép új életet kezdeni új asszonnyal új gyerekekkel és nyom egy "reset" gombot... Mint azt sokan megteszik...
Mondjuk úgy hogy így védjük a sajátjainkat! Ő is attól, hogy én tegyem azt amit az anyja és én is így érzem vele/velük szemben védelemnek.
Nekem az volna a fura ha ő erre kérne én megtenném (jogosnak érzem a félelmét mert velük is megtörtént és nem akarja, hogy ez ismétlődjön) és ő elzárkózna előle. Annyit kért hogy családon belül ez ne tudódjon ki. Engem császároztak és harmadik császár után eleve kérhetem a véglegesítést még 2 baba és így is lesz :)
Tudom, hogy ez nem garantálja azt, hogy esetleg sose megyünk szét. vagy ha szét megyünk is ugyanolyan jó apja lesz a fiúnknak (vagy születendőknek), mint most! Ez csak egy biztosíték, hogy máshova ne szórjon gyereket és én se szüljek másnak.
Eddig ezen még sosem gondolkodtam, de valóban így tűnik igazságosnak. De én biztos nem tennék ilyet, sem magammal, sem a párommal.
Sok mindentől függ persze. Főleg attól, hogy miért van erre egyáltalán szükség. Mert ha a párodnak egészségügyi problémái vannak és azért kell ezt megtenni, akkor nem gondolom, hogy neked is követned kellene.
Viszont ha az a cél, hogy ne lehessen több gyereketek, akkor tényleg jó az elgondolása. Főleg ha abból indulok ki, hogy egy esetleges vállás után más kiinduló helyzetbe kerülnétek mindketten.
Azon már gondolkodtál, hogy mi lenne, ha csak Te tennéd ezt meg Kedves Kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!