Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A feleségem azt kéri, hogy...

A feleségem azt kéri, hogy köttessük el magunkat mindketten, mert így az igazságos. Jogos kérés?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 13:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
30: Sőt, gyerek sem kell hozzá.... nem a volt férjem az egyetlen férfi, aki válás után új kapcsolatot kezdett, gyerek még nincs (se közös, se a nőnek), de apuka éli világát és utazgat.
2013. júl. 9. 16:18
 32/35 anonim ***** válasza:
29! tökéletesen egyetértek veled!
2013. júl. 9. 21:25
 33/35 vaszily katalin ***** válasza:
0%
hát ha el kelle kötetni magam,akor olyan mit ha nem nö lenék hanem semleges valami,nem érezném magamat magamnak.2fiam van de töbet nem akarok.max ha együtélhetnék az elsővel.valahol egymásra találnánk.
2013. júl. 16. 21:52
 34/35 anonim ***** válasza:
Kedves 33. azért olvass utána,az elköttetés egyáltalán nem befolyásolja a nőiességet,mert sok emberben tévhit van erről!Természetesen ez szuverén döntése mindenkinek,csak fals feltételezés hogy egy komoly, megfontolt,alaposan indokolt el köttetéstől "semmivé" váltam volna pl én,aki elvégeztettem ezt a beavatkozást.Ebben a kérdésben csakis a véglegesség ami megfontolandó nagyon nagyon!Elnézést az offért!
2013. júl. 17. 08:27
 35/35 anonim ***** válasza:
Egyszerűbb és logikusabb lenne, ha te köttetnéd csak el magad, mivel férfiaknál sokkal kisebb a beavatkozás, és ha netán meggondolnátok magatokat, vagy bármi történik, ha előtte vesznek le spermát, akkor lehet gyerek is.
2013. szept. 13. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!