A feleségem azt kéri, hogy köttessük el magunkat mindketten, mert így az igazságos. Jogos kérés?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 13:22
31/35 anonim válasza:
30: Sőt, gyerek sem kell hozzá.... nem a volt férjem az egyetlen férfi, aki válás után új kapcsolatot kezdett, gyerek még nincs (se közös, se a nőnek), de apuka éli világát és utazgat.
32/35 anonim válasza:
29! tökéletesen egyetértek veled!
33/35 vaszily katalin válasza:
hát ha el kelle kötetni magam,akor olyan mit ha nem nö lenék hanem semleges valami,nem érezném magamat magamnak.2fiam van de töbet nem akarok.max ha együtélhetnék az elsővel.valahol egymásra találnánk.
34/35 anonim válasza:
Kedves 33. azért olvass utána,az elköttetés egyáltalán nem befolyásolja a nőiességet,mert sok emberben tévhit van erről!Természetesen ez szuverén döntése mindenkinek,csak fals feltételezés hogy egy komoly, megfontolt,alaposan indokolt el köttetéstől "semmivé" váltam volna pl én,aki elvégeztettem ezt a beavatkozást.Ebben a kérdésben csakis a véglegesség ami megfontolandó nagyon nagyon!Elnézést az offért!
35/35 anonim válasza:
Egyszerűbb és logikusabb lenne, ha te köttetnéd csak el magad, mivel férfiaknál sokkal kisebb a beavatkozás, és ha netán meggondolnátok magatokat, vagy bármi történik, ha előtte vesznek le spermát, akkor lehet gyerek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!