Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lányok, akik itt azt írjátok,...

Lányok, akik itt azt írjátok, hogy "jól élünk, mert a párom jól keres", azoknak számszerűleg ez mit jelen?

Figyelt kérdés

2013. jún. 6. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Kinek mi a jólét... Mert ugye nem mindegy, hogy milyen a színvonal amin az illető él. Van akinek már 100 000Ft is soknak számít, ha előtte mondjuk segélyen élt. De én személy szerint olyat is ismerek aki a havi fél millás fizetését is kevesli, mert nem tudja belőle finanszírozni az összes kiadását.
2013. jún. 6. 15:19
 2/13 anonim ***** válasza:
66%

Jól fogunk élni,mert a hitelek ki fognak futni,és a Párom jól fog keresni :-) Vállalkozó a Párom. Mivel nincsenek nagy igényeink,így ha az adóját kifizette + a hitelekre akkor ami Gyed-családi,majd gyes-családi-t kaptunk,elég volt élni. Félre ebből nem lehetett tenni,de jól éltünk,a magunk kicsi igényeihez mérten.

Ha kifutnak a hitelek,akkor a Párom ha 50-et keres a befizetendő adón felül,már kiskirályok leszünk. :-)

2013. jún. 6. 15:24
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem például az már "jól élünk"-nek számít hogy a férjem 200-220 ezret keres. Most ez GYES mellett nem olyan hihetetlenül jó (bár panaszkodni sem panaszkodom), de amint dolgozni fogok a kis minimálbéremmel, mér jól élésnek fog számítani a mi igényeinkkel. De ez tényleg családfüggő. Nekünk nincs hitel. Van saját lakás, kocsi, így csak rezsi van. Van akinek ez a rezsit sem fedezné, vagy a hitelt.
2013. jún. 6. 15:30
 4/13 Kerria ***** válasza:
100%

havi szinten 3-munkra összesen 300e Ft van, amiből még lejönnek a kiadások, rezsi ktg-ek, egyebek.

Nálunk ezt jelenti számszerűen. Viszont igazat adok az első hozzászólónak, mert ez mindenkinél mást takar. Van ismerősünk, aki folyamatosan panaszkodik, pedig nagyon durván jól keresnek... és van olyan ismerősöm is akiknél éppenhogy kifutja a fizu hóvégéig, de nem panaszkodik, azt mondja megvan mindenük. Szemlélet függő!

2013. jún. 6. 15:31
 5/13 anonim ***** válasza:

Egy munkahelye van: 360.000-400.000. De ami vicces ( nem is olyan vicces), hogy néha még így is nélkülözni kell, és az albira gyűjtögetni

24hkm

2013. jún. 6. 15:34
 6/13 anonim ***** válasza:
800 ezer forint
2013. jún. 6. 17:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Én nettó 470 ezret, a férjem 520 ezret keres, és félek gyereket vállalni, mert nem tudom, hogy csak a férjem fizetése elég lesz -e három embernek. Ezt nem dicsekvésképpen írtam.
2013. jún. 6. 17:52
 8/13 anonim ***** válasza:
Kérdező:)) nem akartok alkalmazni? Ígérem, jó munkaerő leszek:))))
2013. jún. 6. 18:10
 9/13 anonim ***** válasza:
Havi 2000 euro. Ebből lejön minden kiadás ( lakás, számlák, auto, , bevásárlás) megmarad kb 800 euro.
2013. jún. 6. 20:30
 10/13 anonim ***** válasza:
kedves kérdező! kérlek áruld el nekem ,hogy mi a végzettségetek, mivel foglalkoztok,h. fél milliót kerestek fejenként! őszintén érdekel!
2013. jún. 6. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!