Rh negatívos nőnek ha már jelen van a szerveztében az ellenanyag, a következő terhesség előtt hogyan szabadulhat meg tőle?
Milyen esélyekkel tudják kitisztítani a vért? Mennyi a valószínűsége h nem termel majd újabb ellenanyagot a szervezet pozitív magzat esetén?
Százalékot tudtok mondani?
Nem értelek.
Ha RH- vagy és RH+ babád születik (vagy fordítva), akkor a szülés után rögtön kapsz egy injekciót, hogy a következő terhességnél semmi baj ne legyen, én is így voltam.
Szerintem a korai spontán vetélésed nem játszik közre.
Én is B- vagyok, volt egy ilyenem, a baba megállt a fejlődésben, spontán el is ment, nem kaptam akkor anti D-t. Ő lett volna a második babánk.
Újra terhes lettem, őt kihordtam, nem volt ebből baj.
A többi kérdésedre sajnos nem tudok válaszolni, talán kérdezz meg 1 orvost.
Évekkel ezelőtt láttam 1 filmet, ahol az anyuka is B- volt, első babával nem volt gond, csak szülés után nem kapott anti D-t. Többször volt utána terhes, mindig elvetélt a 16. héten. Majd talált 1 orvost, aki összesen 4szer adott a magzatnak vért az anya méhén belül, így kihúzták a 36. hétig, akkor született meg a baba.
Köszönöm a válaszokat!
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!