Rh negatívos nőnek ha már jelen van a szerveztében az ellenanyag, a következő terhesség előtt hogyan szabadulhat meg tőle?
Milyen esélyekkel tudják kitisztítani a vért? Mennyi a valószínűsége h nem termel majd újabb ellenanyagot a szervezet pozitív magzat esetén?
Százalékot tudtok mondani?
Sziasztok lányok.
Csatlakoznék hozzátok.
Tudjunk egymásnak segíteni.
Mi esetünk első gyerekünk hála egészséges spontán baba.Sajnos a kistesóka 2éve nem sikerül.Vizsgálatok kutakodások ide-oda.Rendben.Januárban inszemmináció történt de sajnos a 70.napon elvetéltem nem volt baba helyette:20mm cyst.pete+endom darabok.eü.kaparást végeztek.Ez a gond hétvégére esett a dokimat nem tudtam elérni de végtelenül rendes Orvos volt ügyletben,Szakmai tudása kiemelendő ő vissza nézette az első gyermek születését a történetet.Az inszem előtt ellen agyag szűrés kellett volna hibázott a speckó inszemes doki.Megkaptam az Anti-d.t.2hónap pihenve telet.A doki javaslatára 3ciklus próbálkozzunk.Jó ok de miben reménykedjünk a csodában?Azért volt szükség az inszemre mert nem jutnak fel a spermiumok.Voltam uh.-n szép endom szép domináns tüsző 1db a jobb.o.Próbálkozásunk 23.hónapjában sikerült pozi lett a teszt.Félelem,aggódás van-volt bennünk de azért reménykedtünk.Szépen indult a hcg.a 7hétben elkeztemm jobb o tövében görcsölni,melyet derék fájdalom is kísért.Sajnos újra hétvégére esett a gond saját felelősségemre haza mentem.Nem mertem bevenni semmit csak a vitaminokat.Kaptam hétfőre hcg.nézte nagyon keveset emelkedett nagyon elvoltunk keseredve.Az ügyeletes orvos ellenanyag szűrésre küldött sürgősen 1óra múlva negatív lett az eredmény,de sajnos a görcsölést már vérzés is követte.Újra kaptam anti-d.-t pedig negatív lett az eredmény.Otthonunkban estére újra elvetéltem kiesett a kis "valamink mely újra nem volt baba.
Istenem mi lehet a gond?Miért nem marad velünk a kisbabánk? 2hét múlva lesz szövettan eredmény konzultálunk a dokival milyen vizsgálat,vérvétel kellene még,Nem is tudok már más lehetőséget mert toxo,véralvadás ,apuci vizsgálat,IR,Hormonok nagyon jó,Hsg vizsgálat,is rendben.Hová merre menjünk tovább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!