Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A feleségem azt kéri, hogy...

A feleségem azt kéri, hogy köttessük el magunkat mindketten, mert így az igazságos. Jogos kérés?

Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 13:22
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
9%
Én biztosan nem szeretnék ilyet. Van elég sok fogamzásgátló eszköz, ami biztonságos.
2013. júl. 9. 13:42
 12/35 anonim ***** válasza:
3%

És ne adja az ég mi van ha az egyikőtök meghal.

Bocsi de ki a fene akarna egy olyan párt akinek a gyerekeit nevelhetem költhetem rá a pénzem de közös gyerekre még esélyünk sincs.

2013. júl. 9. 13:43
 13/35 anonim ***** válasza:

Nem gondolom úgy én se (és Párom se), hogy "jogos" az hogy szét megyünk én szülök még 1-2 gyereket vagy ő csinál még 1-2 gyereket és mondjuk ott azoknak az "új gyerekeknek" több jut más jut stb... Ott van apa emitt nincs... Vagy, hogy az ő szempontjából is mondjam ott van anya emitt nincs...

HA szétmegyünk kövezetek meg ha ostoba vagyok, de én nem azt akarom, hogy neki legyen a legjobb HANEM a gyerekeinknek! És igenis úgy gondolom, hogy egy új szerelem miatt született gyerekek miatt az meglévő Gyerekei ne érjenek kevesebbet! Persze éljen normális életet az ember ha úgy alakul, hogy válik legyen szerelmes boldog stb mert ez tényleg jár... De több gyereket ne vállaljon! Ha nekem lesz tőle 3 gyerekem annak a háromnak ne kelljen osztozkodni még késöbb idegen 1-2 gyerekkel aki később új kapcsolatból születik.. Se figyelmen se az idején se az érdeklődésén!

2013. júl. 9. 13:43
 14/35 anonim ***** válasza:
76%
Továbbra is úgy gondolom, hogy _normális_ ember nem hanyagolja el a gyerekeit, akkor sem ha lesz még mástól is. Ha valaki nem normális, akkor elkötés után sem lesz az.
2013. júl. 9. 13:50
 15/35 anonim ***** válasza:
35%

13

Ez csak önzőség az ember gyerekéhez fűződő kapcsolatának semmi köze ahhoz, hogy anya meg apa már külön van.

Meg milyen idegenek a fél testvérei lennének nemidegenek.

2013. júl. 9. 13:53
 16/35 anonim ***** válasza:

ez jogos. de ha valakinek "biztonság érzetet" ad akkor tegye.

Én nem látom okát, ha tudjuk, hogy hány gyereknél lesz elég ne véglegesíttessük magunkat.. A tőlem/tőle való elválás ne írja felül azt hogy 3 Gyermeket akarunk! Akkor se legyen se nekem se neki több ha már nem vagyunk együtt!

2013. júl. 9. 13:56
 17/35 anonim ***** válasza:
idegen= nem édestestvér!
2013. júl. 9. 13:56
 18/35 anonim ***** válasza:
68%
Csak úgy lehet elképzelni két felnőtt ember válását, hogy utálkozunk a volt párunk új családja felé? Magyarán biztonság kedvéért kasztráltatnád a férjed, hogy csak veled legyen gyereke, mint ha ez a későbbi mással való bologságát is megakadályozhatná? Milyen önző felfogás ez? Hol marad belőle a szeretet? A válás egyenlő azzal, hogy a társ lelép,a gyerekekre többet rá se néz, csak ha arra kényszerítik? Milyen emberrel él együtt az, aki ezt elképzelhetőnek tartja? Ez erős kritika már most a másik irányába, szerintem. Lehet erőlködni, de ha valakit nem teszünk boldoggá, akkor nem tesszük boldoggá. Azt, hogy nem szeret minket nem változtatja meg az, ha nem lehet gyereke. Féltestvérek is szerethetik egymást normális módon, és nem veszekedve, de persze ehhez el kell jutni egy bizonyos IQ szintig.
2013. júl. 9. 14:00
 19/35 anonim ***** válasza:

őőő akkor most józan paraszti ésszel gondoljuk át :) van 2 gyermeked és apa lelép. Csinál még 1-2 gyereket akikkel ott lesz. Logikus, hogy nekik mindenből több jön (apa jelenlétéből, esti játékból, társasozásból, kirándulásból anyagiakból stb stb stb...) ha akarnád, ha nem ez így lenne... Olvasd csak át hány ilyen kérdés van...

Általában a nők írják... Anya a gyerekekkel alig bírja mert apa éppen újgyerekkel van elfoglalva mindenhogy és a nagyoknak meg fáj hogy hanyagoltak (vagy éppen le se sz..ja már őket az apjuk!)

2013. júl. 9. 14:01
 20/35 anonim ***** válasza:
70%
Én komolyan többet nem jövők erre az oldalra mert minden nap megdöbbenek milyen emberek vannak.
2013. júl. 9. 14:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!