Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha 24 éves egyedülálló,...

Ha 24 éves egyedülálló, munkanélküli nő lennél, átmennél néha (kérés nélkül) segíteni a tesódnak, aki 5 percre lakik és van egy 2 hónapos meg egy 2 éves gyereke?

Figyelt kérdés
2013. jan. 17. 09:11
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
91%
Persze. Valószínűleg jobban is érezném magam attól, hogy hasznos vagyok :D
2013. jan. 17. 09:15
 2/23 anonim ***** válasza:
18%

Csúnyán hangzik, de nem. Bár függ attól a testvérek milyen viszonyban vannak.

Alapból nem beteg, hanem saját döntése végett szült. Akkor oldja is meg.

Attól, hogy nem dolgozik még bőven lehet jobb dolga, mint más gyerekére vigyázni, vagy segíteni valakinek.

2013. jan. 17. 09:16
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
Én kérés nélkül nem mennék sehová,hiszen én sem szeretem , ha váratlanul-hivatlanul betoppan valaki. Mond neki , hogy bármikor szolhat , szivesen segitesz neki, hiszen ráérsz és rád mindig számithat. Bár nem tudom , hogy milyen a viszony ketőtök között , ha eddig is jártatok egymáshoz váratlanul , akkor lehetséges , hogy nem fog neheztelni,de a legjobb lenne , ha megkérdeznéd tőle , hogy mit szolna hozzá.
2013. jan. 17. 09:16
 4/23 anonim ***** válasza:
81%
Ez a testvéri viszonytól függ. Ha jó, akkor természetesen ott lennék és hasznossá tenném magam. Két ilyen korú gyerek mellett bőven elkél a segítség.
2013. jan. 17. 09:28
 5/23 A kérdező kommentje:

Én az anyuka vagyok.Tudom, hogy magamnak szültem és eddig is megoldottam a dolgokat,nem is feltétlenül a segítségről van szó, hanem lehet jólesne, ha felhívna, hogy átjönne hogy együtt legyünk,dumáljunk és mellette babázna.

Amúgy jó a viszonyunk, anyáékkal lakik,mi sokat járunk át.

2013. jan. 17. 09:31
 6/23 anonim ***** válasza:
40%

Lehet, hogy nem akar babázni, vagy nem érdekli a gyereked.

Nem mindenki van odáig értük, komolyan. Én sem voltam soha, mert hidegen hagynak, én nem bírom örökké hallgatni a gyerekkel kapcsolatos sztorikat.

Szóval nem feltétlenül veled van baja, csak nem akar babázni.

2013. jan. 17. 09:32
 7/23 Golan Trevize ***** válasza:
100%

Kérés nélkül soha nem mennék át.

Sőt, ha én lennék az anyuka, akkor meg nem örülnék, ha kérés nélkül jönne.

Viszont az anyuka helyében nekem nem derogálna szólni, hogy át tud-e jönni egy kicsit, és a testvér helyében ilyenkor át is mennék.

2013. jan. 17. 09:37
 8/23 anonim ***** válasza:
84%

Igen átmennék,bármikor nem is értem az ilyen önző és rosszindulatú kijelentéseket,hogy magának szülte,meg nem szeretem ha átjárkálnak.

Biztosan átmennék,ebben az esetben,nekem egy öcsém van de imádja lassan 2 éves fiam és szívesen játszik vele,vigyázott is már rá,magától nem kényszerből,és akkor jön ide amikor akar és én is akkor megyek haza amikor akarok.Normális testvéri kapcsolatban nem kérdés,hogy segítünk egymásnak,érdekes nevelést kapott aki azzal jön,hogy "magának" szülte.Ez a mai hozzáállás elszomorító.

2013. jan. 17. 09:38
 9/23 anonim ***** válasza:
92%
Kérés nélkül nem, mert nálunk hívás nélkül nem szokás átjárkálni egymáshoz. De ha hívnak szívesen mennék, igen. :) Nagyonis!
2013. jan. 17. 09:40
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Pont mint 9-es!
2013. jan. 17. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!