Apukák és számítógép? Nálatok hogy van ez?
Nekem a férjem tudja, hogy nem egyszerü a gyerekekkel, ezért segít is.
Nincs sa nagyszülö se senki más, és az elsö perctöl kezdve teljes értékü apuka.
habár nem kell mosnia, vasalnia és föznie is csak ha nagyon akar és kitalál valamit vasárnapra. takarítania sem kell nagyon, néha porszívozik. De az ö feladata az iratok rendben tartása, számlák lefüzése, minden pénzügyi átutalások rendben tartása. és a gyrekek lekötése ha valamit akarok csinálni.
fürdetni felesben csináljuk, ö az egyiket én a másikat. (mindegyik még nagyon kicsi, így nem lehet egyedül)
férjemnek nagyon megy, hogy számítogéppel ül le a gyerek mellé, aki közben fözi neki a játékkonyhán a vacsorát, a másik meg az ölében ülve elrágcsál egy játékot.
miután leraktuk a gyerkeket vagy netezünk vagy tv-nk, most pl xbox-ik. de meg van melyik nap kinek a sorozata megy amit néz. pl férjem ncis-t néz és még komédiákat (azokat én is szeretem), én meg grac klinikát meg ilyenekt nézek. néha rendelünk filmet, azt együtt választjuk ki melyik legyen.
mi ezeket is együtt csináljuk miután a gyerek lefeküdt.
Gyerekkel jól el van, házimunkát pedig keveset csinál.
De nagyon jól keres és mindenünk meg van. így bebiztosítottam magam mosogatógéppel, szárítógéppel és megtudom venni az egyszerhasználatos törlökendöket amik mindent leszednek. ezek könnyítenek a munkán.
Az én férjem is szokott gépezni,játszani rajta,de inkább este ha a fiúnk már alszik.
Ha 7 végén itthon van akkor is a gyerek alvásidejében tudja le.
Mivel általában a 7 napból 6-ot dolgozik tudja,meg mondom is neki,hogy a fiának rá is szüksége van,ezért amikor tud foglalkozzon vele.
Be szokott segíteni,figyel rá,játszik vele ha dolgom van.
Persze biztos van apa aki többet foglalkozik a gyerekével mint ő,de azért nem panaszkodom,lehetne rosszabb is,sokkal rosszabb...
Gépezik, de segít is.
8 körül fürdetjük a 2,5 éves kislányunkat és Ő fenn marad gépezni kb. 9-fél 10-ig. Ez nálunk bevált.
9. folytatás
Én délben filmezek, netezek, míg a kicsi alszik. Este tévézek, meg a telefonommal netezek. :) Így mindenki boldog, mindenkinek jut szabadidő. Az én férjem emellett azért takarít, mosogat, bevásárol, ha kell és a gyerekekkel is játszik. Így napközben ritkán jut gépközelbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!