Apukák és számítógép? Nálatok hogy van ez?
Nálunk nehéz lenne megmondani, hogy ki gépezik többet :) Még az is meglehet, hogy én. Mondjuk ez nálunk úgy van, hogy ha itthon vagyok, az enyém mindig be van kapcsolva, de nem ülök előtte folyamatosan. A párom meg csak akkor kapcsolja be, ha játszik, ő nem szokott csak úgy "netezgetni", azt kb. negyed óra alatt letudja, megnézi, hogy kapott-e e-mailt, írt-e valaki neki fb-on, esetleg néha keres valamit, ha éppen eszébe jut valami, ennyi. Ja, meg mondjuk este filmnézés, sorozatnézés, ezeket mind gépen csináljuk, de ezt közösen.
Engem nem zavar, ha játszik, hadd szórakozzon :) Ha megkérem valamire, úgyis megcsinálja szó nélkül, foglalkozik a gyerekkel is, meg minden. Beszólni sosem szokott, hogy "csak itthon ülök és nem csinálok semmit", igaz, nálunk már ovis a gyerek, de ettől függetlenül nekem több a szabadidőm, mint neki, de még soha nem dörgölte az orrom alá.
Játszani késő este szoktam, amikor alszanak a gyerekek, vagy ha a nagyszülőknél vannak.
Filmet nézni együtt szoktunk a feleségemmel, szintén hasonló körülmények között.
Hétvégén szoktam még olyat, hogy videót vágok, meg ilyesmi, de akkor 10-15 percenként kell csak odaülni, 3 kattintásért.
Hét közben fél hatra érek haza, legkésőbb kilenckor már alszanak a gyerekek, közben vacsora is van. Ezt a kevés időt inkább velük töltöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!