Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mulyaság öröklődhet?

A mulyaság öröklődhet?

Figyelt kérdés

kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.

az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?

2016. febr. 15. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

ahogyan sok más nő..

vannak barátnőim, beszélgetünk eleget..

nekem egy jó nay pofon kellett az élettől ahhoz, hogy erre képes legyek. meglátjuk. a célt nézem és ez a legontosabb.

nem érnek fel a valóban szép mindennapok, közös progi, jó szex egy rizikós kapcsolattal, ha családtervezésről, gyerekekről van szó. inkább legyen tudatosan szép, mint egy illúzió az egész.

2016. febr. 15. 11:33
 62/64 A kérdező kommentje:
ne tudd hányszor hallom a panaszokat a férjükre, és a végén mivel zárják? de úgy se találnék jobbat.
2016. febr. 15. 11:35
 63/64 anonim ***** válasza:

Azért az egy kicsit más, ha valaki egy már kialakult, stabil kapcsolatban jelenti ki, hogy úgysem találna jobbat, mint ha már eleve kompromisszumosan választ társat...

A stabil kapcsolatban, amikor már felszáll a rózsaszín köd, az ember a hibáival együtt fogadja el a másikat, de ehhez kell az, hogy már összecsiszolódtak.

Én is látom a társam hibáit, gyengeségeit, de a számtalan értékét is, ami miatt őt választottam. Tudom szeretni, tisztelni a hibákkal EGYÜTT is. Nem érzem kompromisszumnak, hogy vele vagyok, mert pont az együtt megoldott problémák csiszoltak minket össze. Tudom, hogy van szebb, jobb, de nem kellene más, mert tudom, hogy a párommal mindent meg tudunk oldani közösen. Ez ad egy olyan biztonságérzetet, ami miatt nem cserélném le másra.

2016. febr. 15. 12:05
 64/64 A kérdező kommentje:

igen, én is ezt fogom tesztelni, hogy megy e közösen.

eddig nagyon "éncentrikusan" gondolkodik. ami érthető valahol.

habár ha családot akarna az ember akkor szerintem társ nélkül is családban(többesszámban) gondolkodna(pl én a leendő társammal gondolkodom egy várható életformán), de mindegy.

2016. febr. 15. 12:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!