A mulyaság öröklődhet?
kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.
az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?
ahogyan sok más nő..
vannak barátnőim, beszélgetünk eleget..
nekem egy jó nay pofon kellett az élettől ahhoz, hogy erre képes legyek. meglátjuk. a célt nézem és ez a legontosabb.
nem érnek fel a valóban szép mindennapok, közös progi, jó szex egy rizikós kapcsolattal, ha családtervezésről, gyerekekről van szó. inkább legyen tudatosan szép, mint egy illúzió az egész.

Azért az egy kicsit más, ha valaki egy már kialakult, stabil kapcsolatban jelenti ki, hogy úgysem találna jobbat, mint ha már eleve kompromisszumosan választ társat...
A stabil kapcsolatban, amikor már felszáll a rózsaszín köd, az ember a hibáival együtt fogadja el a másikat, de ehhez kell az, hogy már összecsiszolódtak.
Én is látom a társam hibáit, gyengeségeit, de a számtalan értékét is, ami miatt őt választottam. Tudom szeretni, tisztelni a hibákkal EGYÜTT is. Nem érzem kompromisszumnak, hogy vele vagyok, mert pont az együtt megoldott problémák csiszoltak minket össze. Tudom, hogy van szebb, jobb, de nem kellene más, mert tudom, hogy a párommal mindent meg tudunk oldani közösen. Ez ad egy olyan biztonságérzetet, ami miatt nem cserélném le másra.
igen, én is ezt fogom tesztelni, hogy megy e közösen.
eddig nagyon "éncentrikusan" gondolkodik. ami érthető valahol.
habár ha családot akarna az ember akkor szerintem társ nélkül is családban(többesszámban) gondolkodna(pl én a leendő társammal gondolkodom egy várható életformán), de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!