A mulyaság öröklődhet?
kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.
az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?

" öregen nem tartották negatívnak hiába adták szerelem nélkül férjhez, öregségére pozitívan értékelte.."
Nem fogod bevallani egy elpocsékolt élet végén, hogy az egész semmit sem ért. Ez pszichológia. Naná, hogy szép, mert fogalma sincs, milyen lehetett volna!
29 igen, te is értettél.
a mulyaság nem végzettség függő.
2 diploával is lehet valaki életképtelen, csak én épp pont nem rajtuk illusztráltam.

Nem kihasználás, amennyiben ezt a férfival is közlöd: nem vagyok szerelmes beléd, de korrekt és normális társad leszek.
Nekem ez akkor sem lenne életcélom, és szerintem így nem lehet élni, de a te életed, úgy éled, ahogy akarod. Szerintem ebben is a középút a fontos. Nem lehet csak szív vagy csak ész alapján dönteni. A kettőnek találkoznia kell. Egyik véglet sem tehet boldoggá senkit igazán.

Na az én férjem elég mulya bizonyos tekintetben, a fiunk a hónap végén lesz egy éves. Hát ő mindennek elmondható, csak mulyának nem. Határozott elképzelései vannak a dolgokról, már a hasamban is így volt, akaratosnak tűnt már bentről is.
A babák egy alaptermészettel jönnek a világra, melyben természetesen nagy szerepe van a genetikának, de ez a jellem még csiszolható, formálható. A szocializáció, nevelés, önnevelés játszik szerepet ebben.
igen szerelemmel lehetne igazán szép, én próbáltam..., de így meg ha azt nézzük, ha beütne a crack, legalább a szív nem fájna.
igen a következő gyerek miatt gondolkodom csupán, hálát adhatok az égnek is, hogy gyermekem is elég talpraesettnek tűnik már most.
nagyon pártolom azt is, hogy minél többet legyenek közösségben, a társadalomban, hogy minél többmindent magukba szívjanak, próbálom már most is azt, hogy a családi háttér jelen esetben negatív hatását valamelyest csökkentsem, lássanak, tanuljanak sokmindenkitől.
környezetmeben is van mulya apuka, csak ott szerintem mentálisan sem tiszta minden, mindkét gyermeke sérült, a nagyobb kisegítő iskolába jár..
örülök, hogy van ellenpélda is!
nem sokára nézek filmet arról, hogy mi van a sejtjeinkbe kódolva pszichológiai összefüggéseket taglal a film, de szerintem a kérdésemre nem kapok belőle választ, mert a film arról szól, hogy vajon miért történhetnek az életünkben ismétlődések, miért eshetünk újra ugyanazokba a csapdákba, ill miért pont úgy állnak ismét össze az események.
"Nem kihasználás, amennyiben ezt a férfival is közlöd: nem vagyok szerelmes beléd, de korrekt és normális társad leszek."
ez is érdekes téma.
és mi van akkor ha ő csak azt hiszi szerelmes, szeret, de közbe nem...
tekintve hogy a szerelem szerintem ne egy kimondott szó, hanem pl "egy pár meleg zokni"...
életképtelen emberre mivel nemigen lehet számítani...én is kérdezhetném, hol szeret ő, ha bajban nem segítőképes...?
szóval szerintem arról, hogy ki szeret, ki nem még azt is kicsavarhatnám, hogy igazából én vagyok aki szeret mert én eleve motiválom, építem őt, és viszem a siker útjára..ahogy eddig is tettem kapcsolataimban.

"Csak mert valaki nem úgy szeret téged, ahogy te szeretnéd, az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével." Gabriel García Marquez
Attól, hogy nem öl oroszlánt és nem váltja meg a világot, lehet, hogy mindenét beleteszi a kapcsolatba. Megérdemli az őszinteséget, mindenki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!