Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mulyaság öröklődhet?

A mulyaság öröklődhet?

Figyelt kérdés

kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.

az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?

2016. febr. 15. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 A kérdező kommentje:

27 es válasz neked is szólt

pont nem mulyáztam le a férjed, nem tudom miért kattogsz ezen, meg addig is miért feltételezted...

2016. febr. 15. 11:08
 52/64 A kérdező kommentje:
*48 nak ment előző
2016. febr. 15. 11:09
 53/64 anonim ***** válasza:

Értő olvasás, kérdező! Az írás nem nagyon megy, a fogalmazásról ne is beszéljünk!

Én azt írtam, hogy az elméleted a mulyaságról és a kitartásról egy baromság.

2016. febr. 15. 11:11
 54/64 A kérdező kommentje:
lehet baromásg, csak az élet mégis ezt bizonyítja nekem eddig...
2016. febr. 15. 11:11
 55/64 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked milyen végzettséged van, és hány éves vagy?
2016. febr. 15. 11:12
 56/64 A kérdező kommentje:
szerintem kidobja őket az ember az ajtón, visszamásznak az ablakon :)
2016. febr. 15. 11:12
 57/64 anonim ***** válasza:

# 49:

Nekem más fogalmaim vannak a komoly kapcsolatról, nem az, hogy az elején megbeszéljük (anélkül, hogy ismernénk egymást), hogy családot alapítunk. A kapcsolat attól válik komollyá, hogy spontán kialakul. Mire egy pár eljut a gyermekvállalásig, egy csomó lépcsőfokon mennek keresztül közösen - pont ettől válik komollyá a kapcsolat! Fogsz tudni randizgatni, együttélni évekig valakivel, akiben lényegében csak a spermadonort látod?

2016. febr. 15. 11:14
 58/64 A kérdező kommentje:

55 nem mindegy?

nem a végzettségről van szó. írtam, hogy 2 diplomás is lehet mulya!

amúgy van diplomám, karrierem is, házam is saját erőből.de nem ehhez viszonyítok, édesapámat speciel tisztelem és sokra tartom, a semmiből egy szakmunkás végzettséggel lett nagy vállalkoző..ahogy egy exem is...tisztelem mai napig mindkettejüket!

2016. febr. 15. 11:14
 59/64 A kérdező kommentje:

57 szerintem 1-2 éven belül látni lehet, hogy ki mit akar, vagy merre húz egy kapcsolatban. kevésbé függ a kapcsolattól. ez megint jó hosszú téma lenne.

de szóval ha van aki kihasználja a csajokat a következőtől sem fog gyereket akarni, míg fel nem nő agyban, mégis eshet róla szó első napokban is akár.

aki meg családot akar, minden nőben ennek esélyét keresi, kerülhetik a témát az elején, de felesleges.

2016. febr. 15. 11:17
 60/64 anonim ***** válasza:
Igen, egy-két éven belül látni, hogy merrefelé alakul a kapcsolat. Pont ez a lényeg... el tudod képzelni, hogy egy-két évig jópofizz valakivel, akit nem szeretsz, nem tisztelsz? Hogy képzeled el vele a mindennapokat, a közös programokat, a szexet?
2016. febr. 15. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!