A mulyaság öröklődhet?
kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.
az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?
27 es válasz neked is szólt
pont nem mulyáztam le a férjed, nem tudom miért kattogsz ezen, meg addig is miért feltételezted...

Értő olvasás, kérdező! Az írás nem nagyon megy, a fogalmazásról ne is beszéljünk!
Én azt írtam, hogy az elméleted a mulyaságról és a kitartásról egy baromság.

# 49:
Nekem más fogalmaim vannak a komoly kapcsolatról, nem az, hogy az elején megbeszéljük (anélkül, hogy ismernénk egymást), hogy családot alapítunk. A kapcsolat attól válik komollyá, hogy spontán kialakul. Mire egy pár eljut a gyermekvállalásig, egy csomó lépcsőfokon mennek keresztül közösen - pont ettől válik komollyá a kapcsolat! Fogsz tudni randizgatni, együttélni évekig valakivel, akiben lényegében csak a spermadonort látod?
55 nem mindegy?
nem a végzettségről van szó. írtam, hogy 2 diplomás is lehet mulya!
amúgy van diplomám, karrierem is, házam is saját erőből.de nem ehhez viszonyítok, édesapámat speciel tisztelem és sokra tartom, a semmiből egy szakmunkás végzettséggel lett nagy vállalkoző..ahogy egy exem is...tisztelem mai napig mindkettejüket!
57 szerintem 1-2 éven belül látni lehet, hogy ki mit akar, vagy merre húz egy kapcsolatban. kevésbé függ a kapcsolattól. ez megint jó hosszú téma lenne.
de szóval ha van aki kihasználja a csajokat a következőtől sem fog gyereket akarni, míg fel nem nő agyban, mégis eshet róla szó első napokban is akár.
aki meg családot akar, minden nőben ennek esélyét keresi, kerülhetik a témát az elején, de felesleges.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!