A mulyaság öröklődhet?
kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.
az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?
9- igen, amennyiben a mulyaság örökölhető
birom, aki nem is válaszol, csak minősíti a másikat, azt pontozgatják fel....

milyen minden kérdésem??? félévente ha fennvagyok, mert ezeregy dolgom van...
a kérdés csak annyi örökölhető e a mulyaság.
nem is értem miért kell ezt körbeírnom.

De ha összejössz egy mulyával gyerekcsinálás céljából, meg hogy ugye jó apa lenne, akkor nem unod meg? Mert az meg gáz, ha megszületik Pisike, te meg szenvedsz érdekből a pasi mellett, nem?
Amúgy meg hát nem is tudom... de szerintem örökölhető. Nekünk van egy ismerősünk, aki ilyen kis teszetosza mulya fickó és a 2 fia is olyan. Anyjuk az nem, de a két gyerek nagyon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!