A homoszexualitás öröklődhet?
Ha közeli családtag között van homoszexuális, akkor egy esetlegesen születendő fiú gyermek mekkora eséllyel lesz az?
Valakinek esetleg van-e tapasztalata ezen a téren?
Ha azt mondjuk igen, akkor nem vállalsz gyereket?
Akkor: igen. Ennyi ésszel ne vállalj gyereket...
Én teljesen elfogadó vagyok a mássággal szemben, imádom a rokonomat is! Természetesen vállalnék gyermeket, ha öröklődik ha nem. A gyermekemet ettől függetlenül mérhetetlenül szeretni fogom, és tűzön vízen át megyek ha kell érte!
Csupán azért érdekel a dolog, hogy mekkora esélye van, mert nyilván az ember a legjobbat szeretné a gyerekének, és óvni akarná a különböző atrocitásoktól, amik valaha érni fogják. Ha benne van a pakliban az öröklődési hajlam, ám legyen. Csupán arra lennék kíváncsi, hogy van-e valami statisztika ezzel kapcsolatban, vagy esetleg bárkinek az ismeretségi körében hasonló tapasztalata?
A tudomány jelenlegi állása szerint a genetikai/környezeti faktorok aránya kb. 70/30 %. Ez a terület folyamatosan kutatott, de az elmúlt pár évben jelentős bizonyítékok születtek.
Tehát ha a családban van homoszexuális, akkor az genetikai és környezeti úton is nagyobb eséllyel adódik tovább.
Utolsó vagyok.
Egyébként pedig azért van több ezekben a családokban ahol van homoszexuális,mert ezt látják a gyerekek és ez természetes nekik.
Ezért vagyok rettenetesen ellene és ítélem az a felvonulásukat is,hiszen ezzel azt sugallják,hogy ez elfogadott és helyes norma.
Semmi bajom a buz ikkal,de ezt 4 falon belül tegyék és ne közszemlére!
Utolsó.
Pedig hidd el,ha nem látnák akkor nem lenne ennyi belőlük.
Régen sem volt ennyi.Ha volt is talán pár darab.
Mert akkor nem úgy tekintettek rájuk,hogy ez a normális.
Nem vagyok korlátolt,de én és a normális emberek mind egytől egyig így gondolkodnak.
Valószinüleg te is közéjük tartozol azért beszélsz így(vagy még nem is tudsz róla).
Ha normális anya lennél(vagy apa) akkor nem ezt mondanád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!