Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülők! Mit tennétek ha a 6...

Szülők! Mit tennétek ha a 6 éves gyermeketeknek az óvodai legjobb barátjának a szülei egy azonos nemű pár lenne?

Figyelt kérdés
+ információ: A gyermekemet most hívta el a kisfiú a születésnapjára, hogy együtt ünnepeljék, de a szülőket is elvárják, ilyenkor mi a teendő?

2015. márc. 25. 18:56
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%
Hogy hogy mi? Elmentek a szülinapra. Nem értem a problémát.
2015. márc. 25. 18:59
 2/43 A kérdező kommentje:
Egy kicsit félek ettől, de állítólag jófejek a gyermekem pajtásának a szülei, még személyesen nem találkoztam velük.
2015. márc. 25. 19:01
 3/43 anonim ***** válasza:
95%
Elvinném a szülinapi partira és megünnepelnénk a kisfiút és tortát ennénk.
2015. márc. 25. 19:01
 4/43 A kérdező kommentje:
Én félek az első benyomástól, elvégre két férfi neveli a kisfiút, toleráns vagyok, csak ez a helyzet szokatlan még nekem és nem tudom, őket hogy szólítani, hiszen alig ismerem őket.
2015. márc. 25. 19:04
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj :) hidd el, ok is ugyanugy emberek mint ti vagy barki mas es biztosan jofejek :)
2015. márc. 25. 19:08
 6/43 anonim ***** válasza:
100%
Szia Dávid és Attila. Ne csinálj belőle ügyet. Ha megismered őket, teljesen természetes lesz.
2015. márc. 25. 19:09
 7/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak van nevük, nem? Na úgy szólítsd őket.
2015. márc. 25. 19:10
 8/43 A kérdező kommentje:
Még Tini koromban volt egy meleg jó barátom, tényleg megbíztam benne, csak aztán szétváltak útjaink, mindenki más helyen tanult az egyetemen, titkon szerettem volna, ha lenne még egy ilyen jó meleg barátom.
2015. márc. 25. 19:11
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Akkor pontosan hol van itt a probléma? Nem is szokatlan számodra a helyzet, ne izgulj ezen.
2015. márc. 25. 19:12
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
hidd el, nem fognak a gyerekek elott csokcsataba, vagy pajkoskodasba kezdeni( ami amugy egy hetero partol is gusztustalan lenne egy gyerekzsuron), szoval nem fogjak a vendegeket ( se gyereket, se felnottet) ezzel zavarba hozni. szerintem a szuloket is pont azert hivtak el plusszban, hogy lassatok, ok sem masok egyebkent, mint egy hetero par. ne lesd majd oket argus szemekkel, hogy mi az, amiben masok lesznek, mint egy megszokott apu-anyu, csak probald jol erezni magad es ne feszengj. jo szorakozast :)
2015. márc. 25. 19:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!