Abszolút nem zavarna, elmennék én is és beszélgetnék velük meg a többi szülővel egy jót. Én ugyan hetero vagyok, de vannak melegek és leszbikusok is az ismerőseim között, ugyanolyan emberek, mint bárki más.
2015. márc. 25. 19:16
13/43 anonim válasza:
Kifejezetten örülnék is neki, legalább látják a gyerekek is, hogy sokféle ember és sokféle működőképes családmodell van. Elvinném a gyereket, vinnénk ajándékot, elbeszélgetnénk, ennyi.
2015. márc. 25. 19:18
14/43 anonim válasza:
HA nem akarod, hogy majd a gyerek is így parázzon 20 év múlva, vidd csak el és érezzétek jól magatokat.
2015. márc. 25. 19:19
15/43 A kérdező kommentje:
Egyedülálló anyuka vagyok, a kisfiam más egy bizonyos értelemben, sajnos asperger-szindrómás, de valahogy, mióta összebarátkozott ezzel a kisfiúval, elkezdett beszélni, addig mindig csak ült és elvolt magának, ha rajtam kivül, valaki más hozzá nyúlt, akkor sírt, amúgy csak nekem beszélt, egészen sok mindent tud a kisfiam, csak eddig be volt zárkózva és senki nem barátkozott vele.
2015. márc. 25. 19:23
16/43 anonim válasza:
Miért, ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor már nem is ember?
Nézd, szerintem sokkal többet ér egy ember, ha szeretettel és becsülettel neveli a gyerekét, de mondjuk meleg, mintha le se s...rná a gyerekeit és mondjuk nem törődne velük, de hetero.
Tehát nem nézném a nemi hovatartozásukat, hanem elmennék a gyerekemmel és jól érezném magam a gyerekemmel és a többiekkel együtt.
2015. márc. 25. 19:50
17/43 anonim válasza:
Mindenképp menj el, főleg ha a kisfiadnak eddig nem volt barátja, ne foszd meg ettől a lehetőségtől. Melegek általában fokozottan toleranciára nevelik a gyerekeiket, szóval lehet ez is benne van abban, hogy
ennyire jó hatással van a gyerekük a tiedre.
Az meg, hogy a hálószobában mit csinálnak ugyanúgy nem érdekelne, mint egy hetero párnál.
Mindenképp barátkoznék velük, ha a kisfiam ennyire nehezen nyílik meg másoknak, tuti tartanám a kapcsolatot a kicsik barátságának megtartása miatt.
2015. márc. 25. 21:49
18/43 anonim válasza:
Menj el feltétlenül, pláne ha a kisfiadnál ennyire ritka hogy jó barátra lel :)
2015. márc. 25. 22:10
19/43 anonim válasza:
Biztos számítanak arra, hogy a szülők zavarban lesznek, majd oldják a hangulatot :)
És biztos lehetsz benne, hogy nagyon hálásak lesznek mindenki aki elmegy, nagyon örülni fognak minden egyes jelenlévőnek, és egy nagy kő esik le a szívükről!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!