Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Szülők! Mit tennétek ha a 6...

Szülők! Mit tennétek ha a 6 éves gyermeketeknek az óvodai legjobb barátjának a szülei egy azonos nemű pár lenne?

Figyelt kérdés
+ információ: A gyermekemet most hívta el a kisfiú a születésnapjára, hogy együtt ünnepeljék, de a szülőket is elvárják, ilyenkor mi a teendő?

2015. márc. 25. 18:56
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:

lehet,hogy én naiv vagyok,de az ovisok már tudják ezt?én emlékszem,amikor kicsi voltam,a nagymamámnál lakott egy pár.csodálkoztam kicsit-de elfogadtam,hogy ők barátok,nem tudtam,mi az a meleg.mond a kisfiadnak,hogy a ..bácsi-és a barátja a ...bácsi.

egyre többel fog találkozni,ha felnő,és valószinűleg toleráns lesz,ha te is igy kezeled a dolgokat.az aspergreseknek a váratlan helyzetekkel van gondjuk,ugye?nem a melegekkel-szerintem inkább arra koncenrtálj,hogy egy más környezetben is jól érezze magát a gyerkőc

2015. márc. 26. 07:37
 22/43 A kérdező kommentje:

A meleg pár gyermekének se volt könnyű az oviban, mert volt egy idősebb óvonő aki fel akarja jelenteni a gyermekvédelmi hatóságnál, a kisfiam pajtásának a szüleit.

Ezután, az óvodában a haladóbb gondolkodásúak megakadályozták ugyan ezt a dolgot, de sajnos ez a némber jó pár szülőnek elmondta, hogy mi a helyzet, így a szülők reakciója miatt, nem sok gyerek játszott a meleg kisfiúval sem, akár csak az az én gyermekemmel.

Az én gyermekemre meg azt mondta, hogy vigyem egy speciális intézetbe és ne itt az egészséges gyerekek közé, sajnos nem tudta kezelni ez az óvonő a gyermekem asperger-szindrómáját...

2015. márc. 26. 08:46
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
a kisfiú miért meleg attól, h a szűlei azok?
2015. márc. 26. 10:54
 24/43 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer találkoznék egy ilyen óvónővel, esküszöm megjegyezné a nevem egy életre, idióta. Hogy lehet valaki ekkora marha? Szerintem nyugodt szívvel menj el hozzájuk. Nem lesz semmi gond. Én leszbikus vagyok és teljesen normálisan kezeli ezt egyelőre mindenki körülöttem. Nem tudom később mi lesz, ha majd gyereket szeretnék, de...
2015. márc. 26. 11:20
 25/43 A kérdező kommentje:
Bocsánat, rosszul írtam, meleg szülők gyermeke, csak épp akkor keltem fel.
2015. márc. 26. 11:54
 26/43 anonim ***** válasza:
Konkrétan mitől tartasz?
2015. márc. 26. 13:53
 27/43 A kérdező kommentje:

Őszintén? Semmitől.

De tudjátok, eddig 2 évig jó viszonyom volt a gyermekem csoporttársainak szüleivel, ezt a két férfit meg elítélik mert együtt élnek és mert gyereket vállaltak közösen, félek, hogy ha hozzájuk elmegyek, akkor ezt többi szülő megtudja és mi leszünk a kirekesztetettek társasága.

2015. márc. 26. 13:58
 28/43 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen azon gondolkodom, mivel ez egy kisebb óvoda, hogy elkéne hívni a többi szülőket is, hogy lássák a jó példát, csak félek ezt tervet meg valósítani.
2015. márc. 26. 14:06
 29/43 anonim válasza:

Hogy-hogy mi a teendő? Nem fognak ott smárolgatni meg egymásnak esni a gyerekek előtt. Az, hogy a hálószobában mit csinálnak, még MINDIG magánügy.

Úgyhogy kezeld szépen úgy, mint ha hetero szülők lennének és vidd el, ha el szeretnéd vinni.

2015. márc. 26. 14:37
 30/43 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, ha többi szülő is eljönne, szerintetek, hogy vegyem rá többi szülőt?
2015. márc. 26. 14:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!