Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, mennyire számít...

Szülők, mennyire számít felháborítónak, hogyha sétáltok a kisgyermeketekkel az utcán és egy homoszexuális pár kézen fogva elmegy előttetek vagy esetleg még meg is puszilják egymást?

Figyelt kérdés

2015. márc. 29. 11:28
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha csak kézen fogva sétálás meg puszi, akkor elmegy, nem zavaró számomra.

Ha csókolóznak, azt nem tartom igazán lefogadhatónak, de ez a hetero párokta is igaz. A szexuális élet magánügy, nem az utcára és a nyilvánosságra tartozik.

Az viszont nem értem, hogy a véleményemnek mi köze a szülöségemhez, illetve hogy a gyerekkel sétálok, ennek semmi, de semmi jelentösége sincs.

2015. márc. 29. 11:37
 2/19 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem egyáltalán nem felháborító. Vagy ugyanannyira, mintha egy heteró pár csinlni(semmennyire)
2015. márc. 29. 11:39
 3/19 anonim ***** válasza:
90%
Semennyire.
2015. márc. 29. 11:55
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem
2015. márc. 29. 12:02
 5/19 anonim ***** válasza:
16%
Ilyenre még nem volt példa, de nem venném jó szívvel. Ha a gyerekem nagyobb lesz, ne lássa már azt, hogy két bácsi meg két néni csókolózik. Kínosnak érezném a magyarázkodást. Semmiképp nem magyaráznám neki azt, hogy ez ugyanolyan normális, mintha néni és bácsi tenné. Nem véletlen alkotott a Teremtő Nőt és Férfit és nem csak NŐT vagy Férfit. Szóval nem természetes állapot. Jöhet a lepontozás!!!
2015. márc. 29. 12:44
 6/19 anonim ***** válasza:
79%

A véleményemnek semmi köze a szülőségemhez, de én elfogadó vagyok a mássággal, és szeretném ha a gyermekem is az lenne.

(off. mi ez a hülyeség már megint, hogy valakit 0-ra kell pontozni a véleménye miatt?!! Az van arra a gombra írva hogy hasznos/nem hasznos, nem pedig hogy lájk...)

2015. márc. 29. 13:09
 7/19 anonim ***** válasza:
90%
Én is teljesen elfogadónak tartom magam, ha ők azonos neművel boldogok akkor rendben. De a lepontozást én sem értem. Valaki nem fogadja el őket, azt is meg lehet érteni, teljesen normális és kulturált formában fogalmazta meg a véleményét. Szerintem a gyereknek is jó ha már kiskorában látja hogy nem csak a férfiak és nők szerethetik egymást.
2015. márc. 29. 13:12
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem háborít fel.
2015. márc. 29. 13:35
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire! Habár mi Londonban élünk és itt a kutya sem sz*arja le ha valaki homokos, leszbi, transzfesztita, vagy esetleg merészen öltözködik, vagy jelmezbe bújt, illetve ha kék a haja. :)
2015. márc. 29. 13:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. Van meleg pár,akikkel összejárunk,családi barátok,így a fiam már megszokta őket.
2015. márc. 29. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!