Ti jártok kisgyermeketekkel Mekibe, vagy egyéb gyorséttermekbe? Rendeltek pizzát, ilyesmit? Ha igen, milyen gyakran mentek/rendeltek?
pizzát nagyon ritkán rendelünk,kb évente háromszor.én viszont szoktam néha sütni
a fiam 3,5 éves,kb 2-3 havonta eszik gyorskaját,ami sajtburger,sült krumpli vagy csirkefalatok
Felevente egyszer-ketszer talan... Ha jovunk haza korhazbol, nagyszuloktol (ott neha eleg ehetetlen a kaja) es hogY ne korogjon a poci megallunk az elso burger kingbe vagy mekibe. Kfc-be is jartunk de amikor ket vodor csirket kuldtem vissza azert mert toll volt a panirban megundorodtam tole es ez mar tenyleg csak szemetnek minusul es inkabb nem adom a gyerekemnek.
A Fiam csak csirke falatokat eszik meg krumplit. Pizzat nem rendelunk, inkabb megsutom itthon. Mi nem szeretjuk a vastag tesztat mert az olyan mint a kenyerlangos. Az olaszos vekony pizzat szeretjuk vagy a toltottet.
Ha mekibe megyunk apa mindig kerdezi a fiatol hogy finomat fozott apa?? ;) a gyerek meg mindig mindja hogy igen, jo!
mi szoktunk mekizni úgy 2-3 havonta, egy happy meal menüt kér mindig :)
pizzát évek óta nem rendeltünk, viszont én havonta 1x legalább sütök, ha összegyűlik maradék kaja akkor pizzával "használom fel újra" (felvágottak, sajt, csülök vagy csirkehusi, savanyú, gomba...) :)
Szoktunk Mekizni, de csak krumplit szokott kérni a lányom. Ez 2-3-4 hetente van, attól függ. Mostanában, hogy jó idő van, nem megyünk egyáltalán játszóházba, és ott van egy Meki, szóval most egy darabig nem fog enni. :)
Pizzát szoktunk rendelni, kb havonta egyszer, vagy gyros tálat. De én is szoktam itthon pizzát sütni. Mondjuk újabban nem szereti a lányom a pizzát, pedig eddig imádta.
Nagyon ritkán igen. Főleg azért ilyen ritkán, mert őszintén szólva baromi drágának tartom, és még csak jól sem lehet lakni a mekis kajával, maximum ha többezer forintot ráköltesz, és akkor még csak egy ember evett. Amúgy szeretem, meg a gyerek is szereti, na ő mondjuk jól is lakik egy sajtburgerrel, de fél óra múlva már éhes megint. Szóval akkor mekizünk, ha épp úgy jön ki a lépés, hogy nagyon éhesek vagyunk, de sok a dolgunk, és még sokára lesz, mire hazajutunk enni. Ez azért nálunk elég ritka.
Pizzát valamivel gyakrabban rendelünk, az már jobban megéri, ezt úgy havi egyszer-kétszer szoktuk megtenni, amikor már nagyon nem tudok mit kitalálni ebédre, vagy nincs már időm főzni. De ha ráérek, akkor inkább én sütök pizzát.
Szia !
Mi járunk Mekibe éves a lányom havi szinten , mivel szerencsére megtehetjük , és szeretjük is , főleg most többször megyünk majd , mert az óvoda pont útba esik , és haza felé mindig fog kapni vagy egy fagyit , vagy egy krumplit vagy egy csirkefalatot . Pizzát minden 3.hétvégén rendekünk !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!