Hogy reagál a férjetek ha a kisgyermeketekkel baleset töténik az ő jelenlétében? Pl elesik kicsit megsérül stb, bővebben lent.
Épp a minap hagytam rá a páromra 9,5 hónapos kisfiunkat, és amikor bevásárlásból jöttem haza, elmesélte mi történt: birkóztak a nagy ágyon, és a kisfiam leesett az ágyról, igazából szó szerint levetette magát a mélybe (annyira azért nem mély, kb. 40-50 centi magas), de orra esett a parkettára, és vérzett is az orra. Esélye nem volt utána nyúlni, annyira gyorsan történt az egész. Óriási lelkiismeret-furdalása volt, azt mondta, olyan rossz érzés az egész, inkább neki törne el százszor a keze, minthogy a babusnak legyen valamilyen baja.
Párodnak azt kell felfognia, hogy nem tudunk 0-24-ig felügyelni, és minden pillanatban csak a gyerekre figyelni. Ilyen balesetek voltak, vannak és lesznek mindig is, és kivétel nélkül minden babánál. Tényleg nem megoldás, ha Veled ordít, de nem cselekszik semmit. Ülj le vele ezt megbeszélni, ne maradjon egyikőtökben sem tüske.
16 hónapos a lányom, megy mint a golyó decsosem néz a lába elé, két térde le van horzsolva, és mindig lila valahol a sok eséstől, de nem szidjuk egymást érte. Nálunk is pont tegnap elesett , párom vigyázott rá a strandon, volt kis műanAg asztal székekkel játékokkal, lányom pakolta és hitta vitte a ceruzákat bunorékfújótrgbotlitt itt volt mellette párom de lefejelte az asztal sarkát de sz az első hogy megvígsztalja ès nem veszekszem vele hogy miért nem fogta meg ő sem tudta előre hogy ez lesz!
A járást ne erőltesd, nem érzi magát biztonságnan, majd ha ő gondolja elindul magától, anyukám kézen fogva akarta mindig vezetni a gyereket de fèlt lányom mindig kivette a kezét a kezéből hogy ő most nem akar menni, és most az istennek sem tudok vele a járdán kézenfogva sétálni nem szereti ha vezetjük!
Az én férjem kisebb dologért is üvölt, pedig nagyon ritkán történik baleset a babámmal, igaz, még nem is jár, csak forgás közben egyszer kétszer odakoppintotta a fejét, meg miután felült, hátraborult egyszer kétszer a földön, koppant a feje, de meg sem látszott rajta semmi, és persze én voltam a hibás, hogy "nem figyelek rá".
Meg télen, ha a gyerkőcnek nem tetszett, hogy overált adtam rá, és üvöltött, mintha nyúznám, akkor még a férjem is rázendített, na hát az sem volt kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!