Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most az óraátállítást követően...

Most az óraátállítást követően mennyit vagytok friss levegőn kisgyermeketekkel?

Figyelt kérdés

Délelőtt 1,5 óra megvan, ebéd, és utána 1-4-ig alszik. Mire meguzsonnázik fél 5, utána már sötétedik (nem belvárosban lakunk!), meg hideg is van, akkor már nem viszem ki.

Ki hogy van ezzel?

2014. okt. 30. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Mi délelőtt vagyunk kint, annyit amennyihez épp kedvünk van. Lányom jelez, ha be akar már menni, így nem tudok pontos órát írni, mert ez változó.

Délután viszont már nem megyünk ki, mivel a környékünkön minden tiszta füst, amióta hideg van, mert mindenki fűt.

2014. okt. 30. 15:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Délelőtt van kint 2-3 órát, ő is 4-5-ig alszik. Szóval mikor felkel, tök sötét van (Pécs, kis utca a hegyen, szóval gondolhatod), akkor már nem tudom kivinni.
2014. okt. 30. 15:46
 3/10 anonim ***** válasza:
nekem teljesen időtől függetlenül változó, mert rengeteg dolgom van mindig, így rengetegszer viszem is mindig, de megesik, hogy egész nap otthon vagyunk, mint ma is, mert nem tudok semmit intézni, mert nincs pénzem és ilyenkor depresszív is vagyok, nincs kedvem céltalaniul körözni, mint a csövesek
2014. okt. 30. 15:47
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor hasonlóan vagyunk. Köszönöm!
2014. okt. 30. 15:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Első 2 válaszadóra reagáltam. :)
2014. okt. 30. 15:49
 6/10 anonim ***** válasza:

Mi ugyanannyit vagyunk kint, mint eddig, mert a kutyát le kell vinni.

A sötét semmiben nem hátráltat bennünket.

2014. okt. 30. 16:04
 7/10 anonim ***** válasza:

mi is kb mint ti...de azért a héten pár nap lemegyünk délután is mondjuk boltba...de pl most kelt fel a kicsi,még mire uzsizunk min.fél óra,ma már nem jutok le velük délután.

ha szép idő van,igyekszem délelőtt 2 órát lent lenni.

2014. okt. 30. 16:31
 8/10 anonim ***** válasza:

mi a héten még nem voltunk kint együtt.

reggel oviig séta, majd ők kimennek az udvarra.

mikor érte megyek, már olyan hideg van, hogy jövünk is haza a meleg lakásba :)

eddig mindig bementünk a játszótérre egy órára, így f6-ra értünk haza, de most jól esik itthon lenni, legalább társasozunk, festünk, legozunk, ilyen is kell :)

2014. okt. 30. 16:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi délután /alvás után 5 körül/ is megyünk. A hideg ellen lehet védekezni, jól fel kell öltözni, a sötét pedig nem tudom, miért lenne baj. Attól, hogy hamar sötétedik, még nincs késő. Mi általában este 7-ig szoktunk csavarogni, aztán fürdés, vacsora és legkésőbb 9-kor alvás. 19 hós a fiam.
2014. okt. 31. 00:45
 10/10 anonim ***** válasza:

mi is megyünk sokat meg sokmindent kell csinálni odakint az udvaron is(fát vágni,behordani,tyúkokat megetetni,vízet adni,füvet szedünk nekik,lesöpörjük a járdát,apa szerel a garázsba a fiúk meg "segítenek")

ha nem is annyit mint a nyáron de így is soat vagyunk kint!

2014. okt. 31. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!