Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szülők, mennyire számít...

Szülők, mennyire számít felháborítónak, hogyha sétáltok a kisgyermeketekkel az utcán és egy homoszexuális pár kézen fogva elmegy előttetek vagy esetleg még meg is puszilják egymást?

Figyelt kérdés

2015. márc. 29. 11:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
39%
Hát nem örülnék neki, ha csókolóznának, mert minden gyerekben a családkép az anya apa, nő férfi, és így jöhet a kérdés, hogy akkor most mi is a helyzet???? bár lehet ki lehet magyarázni, meg lehet nem is foglalkozik egy kisgyerek ilyennel, inkább lehet arra figyel fel hogy valakinek milyen jó bringája van :) vagy milyen mesefigurás pólóba megy az utca másik végébe egy másik kisgyerek :) Meg sokszor ezek a férfiak elég nőiesek is, szóval nem biztos hogy egy gyerek azonnal rájön hogy azonosneműek.
2015. márc. 29. 14:13
 12/19 anonim ***** válasza:
23%
Valaki írta hogy ha azonos neművel boldog akkor legyen azzal az az illető akiket lát a gyerekkel. Ezzel nincs is baj, mert felnőttként az ember gondolhatja ezt, de egy gyerek akiben a férfi nő felállás van ne zavarjuk már össze, hogy a másik verzió is normális, mert nem, csak toleráljuk és persze legyenek boldogok, de ők maguk is tudják, hogy ők mások.
2015. márc. 29. 14:15
 13/19 anonim válasza:
100%

A gyereket nem válik homokossá,ha ilyet látna. Semmi baja nem lesz, ha ilyet lát. De szerintem ti sem láttatok még egy meleg párt sem ebben az országban, úgyhogy nem tudom miről beszélünk. A szülők felelőssége, hogy a gyerek tudja 6 éves koráig, a nemi azonosságát. Ennyi a szülők dolga, utána már nem lehet rajta változtatni. Identitást meg nem lehet nevelni. Homokosak is heterok szüleitől vannak, még is azok lettek. Ennek a társadalomnak illene már felnőni, ez más országokban már nem téma.

"Meg sokszor ezek a férfiak elég nőiesek is, szóval nem biztos hogy egy gyerek azonnal rájön hogy azonosneműek."

Azért mert látsz a médiában ilyeneket, meg az utcán 1-2őt az nem azt jelenti, hogy ilyen a többség, sőt. A transzokat meg nem keverjük már a homokosokkal. A kettőnek köze nincs egymáshoz.

2015. márc. 29. 16:40
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) csak szimplán azért kérdeztem, mert eddig elég sok helyen olvastam, hogy biztos "káros" a gyerekekre, ha ilyet lát, és szerettem volna szülőket megkérdezni, hogy ők hogyan gondolják.
2015. márc. 29. 16:57
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Puszi bőven belefér, egymás felfalása viszont már nem, de akkor se, ha nem gyerekkel vagyok. Főleg tömött járművön tartom borzasztó ízléstelenségnek. Függetlenül a nemektől.
2015. márc. 31. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Ha ő hetero családban nő fel, akkor nem az az idegen pár fogja az ő nemi orientációját befolyásolni, akit egyszer lát az utcán. Én kifejezetten örülök, ha találkozik a gyerekem homoszexuális vagy bármilyen szempontból "más" (rokkant, vak, autista, színes bőrű stb) emberrel, mert ezt meg kell szoknia, nem akarom, hogy idegenkedjen emiatt márkitől. Nálunk már került szóba a homoszexualitás téma, elmagyaráztam a hatévesem számára érthető módon, még csak nem is csodálkozott rajta. Neki egyértelműen a másik nem felé húz a szíve egyébként.

Viszont, ahogy fentebb írtam, a szexelés jellegű smárolás már nem fér bele nyilvános helyen semmilyen összetételű pártól, főleg tömegben. Vannak dolgok, amit nem mások előtt inézünk, ilyen a szex és még néhány dolog, amit most nem sorolnék fel, mindenkinek a képzeletére bízom.

2015. márc. 31. 10:27
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem szeretem, ha bárkik is az utcán élik az intim életüket. Bár ilyet eddig csak hetero felállásban láttam - konkrétan 11 évesen életemben először egy olasz vasútállomáson láttam nemi aktust... és nagyon zavart, napokig rágódtam rajta.

De egy puszi, pláne kézfogás simán belefér.

Amúgy öcsém meleg, stabil kapcsolata van, és rendszeresen összejövünk velük. A gyerekeimnek ez teljesen természetes, és amit kérdeznke, arra válaszolok úgy, hogy ők is megértsék.

2015. márc. 31. 11:21
 18/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem felháborító és nem értem, miért lenne ezt nehéz megmagyarázni egy gyereknek.
2015. ápr. 2. 09:15
 19/19 anonim ***** válasza:

a gyermekem felé fordulnék és annyit mondanék "na ilyen amikor két ember szereti egymást"

még az is kitelik tőlem hogy oda megyek hozzájuk,hogy elmondjam milyen szépek így együtt :)

2015. aug. 20. 01:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!