Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mulyaság öröklődhet?

A mulyaság öröklődhet?

Figyelt kérdés

kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.

az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?

2016. febr. 15. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:

39 és szerinted egy életképtelen (aki csak rossz minőséggel képes szeretni, mert valahol szinte gyerekszerelemmel szeret)azzal van értelme ilyenről beszélni?

eddig annyit tud, hogy nem érzek semmit. ezt így szószerint közöltem vele. de mintha nem érdekelné. randira hív, stb..igazából szerintem ha azt mondanám, hogy nem szeretem, azt se fogná..:D

2016. febr. 15. 10:57
 42/64 anonim ***** válasza:
Ha nem szereted, akkor mi a kérdés? Ne rabold az idejét.
2016. febr. 15. 10:58
 43/64 A kérdező kommentje:
de ha ő akarja hogy raboljam az idejét...?
2016. febr. 15. 11:01
 44/64 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben szinte garantált, hogy egy ilyen házasságból születő gyermek is mulya lesz. De nem a genetika miatt. A személyiségfejlődés túlnyomó részben a családi szocializáció során alakul ki.

Ha adott egy olyan család, ahol a feleség egyáltalán nem tiszteli a férjét, gyakorlatilag eszközként tekint rá, ott a fiúgyermek ezzel a mintával azonosul.

Nem az apa személyisége váltja ki, hanem a családi rendszer, amibe a gyermek belenő.

2016. febr. 15. 11:03
 45/64 A kérdező kommentje:

itt is látszik a mulya típusok kitartóak.

ez mindenképpen pozitív.

2016. febr. 15. 11:03
 46/64 anonim ***** válasza:
Azért ne haragudj, kérdező, de te minősítesz gyerekesnek valakit, miközben az első randi ELŐTT már közös gyermekvállaláson agyalsz... Ennél kevés gyerekesebb dolgot tudok elképzelni...
2016. febr. 15. 11:05
 47/64 A kérdező kommentje:

44 igen elgondolodtató, csak ugye a kérdés, hogy inkább apaminta nélkül?

tapasztalataim szerint a börtönök vannak tele az apaminta nélkül felnőttekkel..

2016. febr. 15. 11:05
 48/64 anonim ***** válasza:
Az én férjem, akit említettem korábban, nem mulya, és velem van 26 éve. Az elméleted egy baromság. Fel kéne nőni...
2016. febr. 15. 11:06
 49/64 A kérdező kommentje:
46 írtam, hogy komoly kapcsolat céljából vagyok kezdődő kapcs-ban, meg is van beszélve, ő is azt keres.
 50/64 A kérdező kommentje:
48 senkinek nem mulyáztam le a férjét...nem értelek.
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!