Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A mulyaság öröklődhet?

A mulyaság öröklődhet?

Figyelt kérdés

kezdődő párkapcsolatban vagyok, komoly kapcsolat céljából, de ahogy feltűnik a srác (mint ahogy millio másik)olyan típus, hogy szinte "oda teszem ahova akarom", kissé mulya életképtelen fajta, de legalább motiválható.

az ilyen "tesze-tosza" emberek azért ilyenek, mert a génjeikbe ez van kódolva, vagy csak a műveletlenség(egy szakmunka és helo egész életében, de még jogsija sincs, vagy akármilyen hobbitanfolyamon se volt)hozza magával?

2016. febr. 15. 09:09
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen emberrel ne kezdj! Akit nem tudsz tisztelni, azt ne tedd tönkre azzal, hogy komoly kapcsolatot hazudsz neki. Többet érdemel.
2016. febr. 15. 09:13
 2/64 A kérdező kommentje:

de ahogy nézem, szinte csak ilyenek vannak a neten..

és nem akarok előítéleteskedni, nem egy srácot vittem már sikkerre anno, szóval nem vagyok elfogult, hogy bezsóljanak kedves első..

de ha a leendő gyerekemről van szó, nyilván szeretném átgondolni.

2016. febr. 15. 09:15
 3/64 anonim ***** válasza:
88%
Ez jó kérdés. Mondd, anyádék is bunkók? Mert akkor lehet, hogy ezzel is így van.
2016. febr. 15. 09:16
 4/64 anonim ***** válasza:
100%
Nem is értem, hogy mit akarsz ettől az embertől? Nem azért mert a "mulyasága" gond lenne, hanem úgy tűnik abszolút nem érzel iránta semmit, csak racionálisan keresel magad mellé egy férfit. Így ne akarj komoly kapcsolatot, mert csak magatokat teszed tönkre. Egy ember habitusa pedig öröklődhet, de a nevelése, környezete is befolyásolja. De úgy érzem, te egy olyan férfit keresel, aki a lehető legjobb géneket örökíti a gyermekedbe, hogy az tökéletes legyen? És ha annak a gyermeknek bármi olyan adottsága lesz ami neked nem szimpatikus, akkor meg majd nem tetszik a dolog, és nem szereted annyira? Nem is igen értem az eszmefuttatásod.
2016. febr. 15. 09:21
 5/64 A kérdező kommentje:

persze ha mimóza babám lenne, annál jobban törődnék, foglalkoznék vele, hogy motiváljam.

eddig nem racionálisan kerestem ffit, így meg is látszik azon, hogy gyerekemnek nincs apja, de legalább jó génjei vannak..

feltűnt, hogy a mulyább típusok a családcentrikusabbak...

így igen, racionálisan keresek ffit, mert ilyen típusba úgy se szeretnék bele soha, a másik típus meg nem kitartó...

2016. febr. 15. 09:26
 6/64 A kérdező kommentje:

inkább a kiegyensúlyozott családi élet mint a szerelem.

így vagyok vele.

csak ugye a gyerek az első. így fontos, hogy a lehető legjobbat adhassam neki.

2016. febr. 15. 09:29
 7/64 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon nem fogsz tudni normális csaladi idillben élni olyannal akit nem szeretsz.Irracionálisak az elkèpzeléseid.
2016. febr. 15. 09:32
 8/64 anonim ***** válasza:
79%
4-es vagyok. Értem amit mondasz, de elég negatívan, sőt már lekezelően írsz erről az emberről. Még ha nem is vagy szerelmes, de azért nem árt, ha fel tudsz rá nézni, szeretni tudod, és értékeled. Mert ezek hiányában nem valószínű a hosszú, boldog közös jövő.
2016. febr. 15. 09:32
 9/64 anonim ***** válasza:
100%
Elég rossz úton jársz. A meglévő gyerekednek keresel apát, aki ne legyen mulya?
2016. febr. 15. 09:35
 10/64 A kérdező kommentje:

a stílus csak azért ilyen, hogy sarkosítsam, hogy tisztán érthető legyen mi a kérdés.

mert ha úgy tettem volna fel, hogy találkoztam álmaim pasijával, aki nem egy orvos, ügyvéd, hanem egy betanított munkás és várhatóan nem is lesz több belőle, attól még a gyerekem lehet e százas, akkor sokan nem is értenék mit kérdezek!!!

2016. febr. 15. 09:36
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!