Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy ilyesmit megcsin...

Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.

Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.

Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/85 anonim ***** válasza:
100%
A húsos kérdező másik kérdéséből meg ez a kérdés van belinkelve :D Mondjuk két hasonló mentalitású ember, nekik kéne összeházasodniuk, összeillenének :D
2016. nov. 24. 09:02
 82/85 anonim válasza:
100%
Azta. Most olvastam. Most megyek, és megkeresem az állam, mert nem csak leesett, de el is gurult.
2016. nov. 24. 12:52
 83/85 anonim válasza:
100%
Csak, hogy elmentsem a kérdést.Hát ilyen a világon nincs :D
2017. febr. 23. 02:32
 84/85 hisztynka ***** válasza:
62%
Követem.
2019. ápr. 15. 22:11
 85/85 anonim ***** válasza:
70%

"Nem az anyagiakról van szó, hanem az elvről, hogy a gyerekét eszi meg."

Úristen! Megette a gyerekét??? :O

2019. máj. 22. 05:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!