Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Úr Isten! Hacsak nem az utolsó falatot eszi el a gyerek elől szerintem nem gáz.
Neked szerintem más bajod van a feleségeddel... üljetek le és beszéljetek mielőtt rosszabbra fordulnának a dolgok.
Inkább te vagy gáz, hogy sajnálsz egy banánt vagy pár szem kekszet a feleségedtől, a gyereked anyjától.
Ha nem engedhetitek meg magatoknak, akkor a gyereket se kellett volna bevállalni, ha meg csak szimplán ilyen sóher vagy, ideje lenne elgondolkozni...
"Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért."
Akkor rosszul képzelted.
Basszus, sajnálod tőle a kekszet meg a banánt? Egyél te is, bameg. Gondolom nem enne belőle a feleséged, ha nem tudnátok újat venni, amikor elfogy. Tessék felfogni, hogy egy család vagytok, és a gyereketek ugyanúgy családtag, ahogy ti ketten, azaz arra kell törekedni, hogy mindenkinek jusson abból, amit szeret, ne csak a gyereknek. Nyilván, ha nagyon nincs pénzetek, akkor azt nézitek, hogy a gyereknek jusson minden, de nekem nem úgy tűnik, hogy erről lenne szó.
Egyébként, ha az én férjem tenne ilyesmit szóvá, valószínűleg hülyének nézném. Egyszerűen fel sem merülne bennem, hogy komolyan gondolja ezt a baromságot.
Szegény feleséged, ilyen ostoba elmebeteggel együtt élni!
Te nem vagy normális és ha jót akarsz megadnak, akkor nehogy ezt a baromságot előhozd a feleségednek.
Ez tuti kamu, ilyen irigy emberhez nem megy hozzá senki...
Ha mégis igaz, még nem tudja, kihez ment hozzá, akkor hallgass inkább és vegyél többet mindenből. De neked akkor tuti nem azzal van a bajod, hogy a feleséged eszik a gyerekéből, hanem más gondjaitok vannak, csak ebben nem tudod már elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!