Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy ilyesmit megcsin...

Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.

Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.

Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/85 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amennyi kekszet meg banánt megeszik egy hónapban az a gyedből vagy a gyesből is kitelik, úgyhogy vedd úgy, hogy ő fizette. Gondolom ő is beadja ezt a pénzt a közösbe, és nem magára költi.

Amúgy elképzeltem az egész szituációt, annyira vicces. Ülnek este otthona tévé előtt a kérdező és a felesége, a feleség elmajszol egy babakekszet, és azt mondja: hú drágám, ilyen finom kekszet még nem is ettem. A kérdező erre fortyog magában és kieszeli, hogy majd itt jól megkérdezi, és a felesége majd elolvassa és rádöbben milyen rossz ember és anya is ő.

Tudod mit kérdező! Kívánom hogy olvassa el szegény nő, csak hogy lássa, hogy mindenki az ő pártján van és cseppet sincs igazad ha valaha felhozod ezt a témát neki.

2015. nov. 9. 21:46
 42/85 anonim ***** válasza:
100%

Te mekkora gyökér vagy!

Majd 15 év múlva meg a lányodnak fogod skandálni, hogy "amíg az én kenyeremet eszed..."

Fizetést nem adsz a feleségednek a gyerek felügyeletért, meg a házvezetésért? Mert úgy lenne igazságos. Tudod, nem csak te dolgozol. Csak a feleséged nincs megfizetve érte.

De ha gondolod cserélj vele egy napra. Majd meglátod, melyikőtök végzi a keményebb melót. Ja, és egy banánt, és kekszet se merj megenni!

2015. nov. 9. 21:48
 43/85 anonim ***** válasza:
100%
Te miről mondasz le? Vagy neked nem kell?
2015. nov. 9. 22:00
 44/85 anonim ***** válasza:
98%
Kérdező, neked még nem szóltak, hogy a házasság többek közt vagyonközösséget is jelent? Nincs te pénzed, nincs ő pénze, amit megkeresel, az kettőtöké.
2015. nov. 9. 22:26
 45/85 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet sem láttam itt még egyébként, hogy nincs egyetlen egy kósza ember aki egyetértene a kérdezővel.... :D

Azért ez sokat elmond... mármint a kérdezőről.

2015. nov. 9. 22:32
 46/85 anonim ***** válasza:
100%

Lehet itt még 50 ilyen válasz a kérdező úgyis meggyőzi magát arról, hogy mindenki más hülye és összefogtak ellene.

De ha másra nem jó az egész, talán a felesége megtalálja a kérdést és rájön sajnos tényleg egy igazi sóher ta.óhoz ment hozzá akitől 50/50 nő sikítva menekülne. Ennél mindenkinek jobb társ, férj jár!

2015. nov. 9. 22:38
 47/85 Költőnő? ***** válasza:
100%

maradj otthon te a gyerekkel, aszt élhetsz kenyéren meg vízen xd

Istenbarma xddd

2015. nov. 9. 22:39
 48/85 anonim ***** válasza:
100%

Te figyelj már! Az én férjem nemcsak hazahozza a pénzt, de még be is oszthatom a nagyjat. És nem vonom meg magamtól a napi keksz- és bananadagomat.:)))

Ja, és kapok tőle virágot sokszor, elismerése jeléül azért, mert a gyermekeinket nevelem.

Te amúgy belegondoltál már, mire neveled a lányod? "Anyádat nehogy megkínald, az csak a tiéd. Ő nem dolgozik (frászt nem! ), ezért nem is érdemli meg!!!"

Vagy netan a feleseged példáján át mutatod meg neki, milyen asszony legyen, ha felnő?

Gratulálok neked! Igazi "férfi" vagy!

Hogy mennyire utálom, ha valaki kapzsi...és ráadásul a sajatjaitol sajnálja. Fujj már!!!

2015. nov. 9. 22:59
 49/85 anonim ***** válasza:
100%
Felesegednek mit szoktatok kulon bevasarolni? Valszeg nem vasaroltok eleget. Illetve feleseged fogyni akar, te is az alakjara vigyaznal inkabb. Hat mutassatok peldat, vegyetek repat, azt nassoljatok, egesszegesebb mint a keksz. Vagy akkor az lesz, hogy az asszony megette az en repamat ;)???? Az ilyen emberek bantjak a feleseguket, foleg azert, mert sajat magukkal nincsenek megelegedve, s igy elik ki magukat. Te szereted az asszonyt egyaltalan? karacsonyra vegyel mar neki egy zacsko babakekszet :)
2015. nov. 10. 09:39
 50/85 anonim ***** válasza:
100%
Te egy marha nagy barom vagy! Tudod, ha az én férjem lenne ekkora par@szt, úgy vágnám ki... Mi az, hogy a gyereké? Talán a hűtő is úgy van bepolcozva, hogy mindenkinek saját polca van, és nem nyúlhattok egymáséhoz? Később meg a gyerek lesz a sz*mét, mert enni mer a csokidból, vagy mi? Szálljál magadba, mert nagyon gáz vagy! És reménykedj, hogy a feleséged nem ismer magára, és nem jön rá, hogy ilyeneket írsz róla! Te büdös b*nkó!
2015. nov. 10. 11:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!