Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Szerintem amennyi kekszet meg banánt megeszik egy hónapban az a gyedből vagy a gyesből is kitelik, úgyhogy vedd úgy, hogy ő fizette. Gondolom ő is beadja ezt a pénzt a közösbe, és nem magára költi.
Amúgy elképzeltem az egész szituációt, annyira vicces. Ülnek este otthona tévé előtt a kérdező és a felesége, a feleség elmajszol egy babakekszet, és azt mondja: hú drágám, ilyen finom kekszet még nem is ettem. A kérdező erre fortyog magában és kieszeli, hogy majd itt jól megkérdezi, és a felesége majd elolvassa és rádöbben milyen rossz ember és anya is ő.
Tudod mit kérdező! Kívánom hogy olvassa el szegény nő, csak hogy lássa, hogy mindenki az ő pártján van és cseppet sincs igazad ha valaha felhozod ezt a témát neki.
Te mekkora gyökér vagy!
Majd 15 év múlva meg a lányodnak fogod skandálni, hogy "amíg az én kenyeremet eszed..."
Fizetést nem adsz a feleségednek a gyerek felügyeletért, meg a házvezetésért? Mert úgy lenne igazságos. Tudod, nem csak te dolgozol. Csak a feleséged nincs megfizetve érte.
De ha gondolod cserélj vele egy napra. Majd meglátod, melyikőtök végzi a keményebb melót. Ja, és egy banánt, és kekszet se merj megenni!
Ilyet sem láttam itt még egyébként, hogy nincs egyetlen egy kósza ember aki egyetértene a kérdezővel.... :D
Azért ez sokat elmond... mármint a kérdezőről.
Lehet itt még 50 ilyen válasz a kérdező úgyis meggyőzi magát arról, hogy mindenki más hülye és összefogtak ellene.
De ha másra nem jó az egész, talán a felesége megtalálja a kérdést és rájön sajnos tényleg egy igazi sóher ta.óhoz ment hozzá akitől 50/50 nő sikítva menekülne. Ennél mindenkinek jobb társ, férj jár!
maradj otthon te a gyerekkel, aszt élhetsz kenyéren meg vízen xd
Istenbarma xddd
Te figyelj már! Az én férjem nemcsak hazahozza a pénzt, de még be is oszthatom a nagyjat. És nem vonom meg magamtól a napi keksz- és bananadagomat.:)))
Ja, és kapok tőle virágot sokszor, elismerése jeléül azért, mert a gyermekeinket nevelem.
Te amúgy belegondoltál már, mire neveled a lányod? "Anyádat nehogy megkínald, az csak a tiéd. Ő nem dolgozik (frászt nem! ), ezért nem is érdemli meg!!!"
Vagy netan a feleseged példáján át mutatod meg neki, milyen asszony legyen, ha felnő?
Gratulálok neked! Igazi "férfi" vagy!
Hogy mennyire utálom, ha valaki kapzsi...és ráadásul a sajatjaitol sajnálja. Fujj már!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!