Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
És akkor mi van,ha eszik belőle. Ha megkívánja a banánt, menjen a boltba, és vegyen magának, mikor van otthon???
Igen, egy anya lemond dolgokról a gyerek miatt. Pl nem vesz 40 ezerért csizmát, nem költ fölösleges dolgokra, de ne sajnálj már tőle 5 db kekszet, meg egy banánt.
Milyen elvről beszélsz, bolond ember?!
Az utolsó darabot veszi el a gyerektől, közben csufolodik? Akkor meg...
Különben a helyedben már égne az arcom a szegyentol.
Udv, egy apuka
Én is szoktam enni a gyerek kekszéből...ha veszünk valamit, az közös, a gyerek is eszik a "felnőtt" kajából". A kislányomnak való müzli szeletet pedig sokszor én eszem meg, na és? Megyek és veszek másikat.
Nem is értem...soha nem tenne ilyet szóvá a párom.
Valami más probléma is lehet Veletek, ezt normális körülmények tartom korrektnek. Egy keksz? Na ne már...
Leírta már a lényeget, csak elsikkadtatok fölötte.
Vissza akar fogyni, közben meg csipeget.
Hát innen fúj a szél... Daginak találod és sajnálod tőle a nasit. Akkor miért nem ezt mondod. Ha zavar, akkor mondd meg neki, de ne azt, hogy ne egyen a gyerek kajájából, hanem hogy vigyázol a porontyra, amíg ő elmegy tornázni.
Amúgy arra én is ferde szemmel nézek, aki azt mondja, hogy nincs a gyereknek ruhája, mert nincs pénz, közben magára sokat költ. DE amit te írtál, az egy teljesen hétköznapi, normális példa.
Te vagy a gáz, de nagyon. Az én ferjem soha nem tenne ilyen dolgokat szova!
8 ev alatt sok mindent olvastam itt, de ez mindent visz...
3 gyermekes anyuka
Te vagy egy hülye vagy, egy egy másik hülye.
Esetleg annak a férje, aki pár napja panaszkodott, hogy három hós mellett alázza a férje 3 kiló miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!