Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy ilyesmit megcsin...

Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.

Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.

Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/85 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mi van,ha eszik belőle. Ha megkívánja a banánt, menjen a boltba, és vegyen magának, mikor van otthon???

Igen, egy anya lemond dolgokról a gyerek miatt. Pl nem vesz 40 ezerért csizmát, nem költ fölösleges dolgokra, de ne sajnálj már tőle 5 db kekszet, meg egy banánt.

2015. nov. 9. 15:43
 22/85 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, hogy ez a kérdés csak kamu, és csak polgárpukkasztásnak szántad. Mert ha nem, akkor veled komoly problémák vannak. Igen, eszik a gyerekéből, és akkor mi van? Majd vesz másikat, és kész. Vagy úgy kellene vásárolni, hogy egy csomag a gyereké, egy az övé, meg külön-külön banánt és egyebeket? Úgy már nem gond? Ne legyél már ennyire korlátolt! Fogd úgy fel, hogy vesztek kekszet, meg vesztek gyümölcsöt, és az mindenkié. Amikor elfogy, vesztek másikat. De ilyen nevetséges és piszlicsáré dolgon kiakadni nagyon gáz, és ha a férjem szóvá tenné, nagyon mérges lennék rá.
2015. nov. 9. 16:03
 23/85 anonim ***** válasza:
100%

Milyen elvről beszélsz, bolond ember?!

Az utolsó darabot veszi el a gyerektől, közben csufolodik? Akkor meg...

Különben a helyedben már égne az arcom a szegyentol.

Udv, egy apuka

2015. nov. 9. 16:04
 24/85 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam enni a gyerek kekszéből...ha veszünk valamit, az közös, a gyerek is eszik a "felnőtt" kajából". A kislányomnak való müzli szeletet pedig sokszor én eszem meg, na és? Megyek és veszek másikat.

Nem is értem...soha nem tenne ilyet szóvá a párom.

Valami más probléma is lehet Veletek, ezt normális körülmények tartom korrektnek. Egy keksz? Na ne már...

2015. nov. 9. 16:11
 25/85 anonim ***** válasza:
93%
*ezt normális körülmények között nem tartom korrektnek*
2015. nov. 9. 16:12
 26/85 anonim ***** válasza:
85%

Leírta már a lényeget, csak elsikkadtatok fölötte.

Vissza akar fogyni, közben meg csipeget.

Hát innen fúj a szél... Daginak találod és sajnálod tőle a nasit. Akkor miért nem ezt mondod. Ha zavar, akkor mondd meg neki, de ne azt, hogy ne egyen a gyerek kajájából, hanem hogy vigyázol a porontyra, amíg ő elmegy tornázni.

Amúgy arra én is ferde szemmel nézek, aki azt mondja, hogy nincs a gyereknek ruhája, mert nincs pénz, közben magára sokat költ. DE amit te írtál, az egy teljesen hétköznapi, normális példa.

2015. nov. 9. 16:13
 27/85 anonim ***** válasza:
100%
Jaj, hát hogyne, most, hogy senki nem állt a te pártodra, kollektíven minden nőnemű lény hülye lett rögtön :D De fogd már fel, hogy nem a gyerek elől eszi el a feleséged a kaját, hanem egyszerűen ő is eszik abból, ami van otthon. Azért, mert rá van írva a kekszre, hogy babakeksz, nem jelenti azt, hogy csak babák ehetnek belőle. A banánra meg végképp nem találok magyarázatot. Mi, ha gyümölcsöt veszünk, akkor azt mindenkinek vesszük. Most pl. pont vettünk két kiló almát, és tudod mi a durva? Eddig csak én ettem belőle, és mindjárt el fog fogyni. Ettől érezzem magam rosszul? Egy fenét, hát a többiek is ugyanúgy ehettek volna belőle, de nem ettek. Ha elfogy, úgyis veszünk még. Vagy ha nem almát, akkor banánt. Ha nem banánt, akkor körtét. De vettünk retket is, abból meg például én nem ettem még, a férjem meg a fiam viszont napi szinten esznek belőle, mert így tartja a kedvük. Mégsem patáliázik senki, hogy a gyümölcs, vagy a retek, az csak valakié lenne, és a másik nem ehet belőle. Van, és kész, aki kér, az eszik belőle.
2015. nov. 9. 16:36
 28/85 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy a gáz, de nagyon. Az én ferjem soha nem tenne ilyen dolgokat szova!

8 ev alatt sok mindent olvastam itt, de ez mindent visz...

3 gyermekes anyuka

2015. nov. 9. 17:40
 29/85 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy egy hülye vagy, egy egy másik hülye.

Esetleg annak a férje, aki pár napja panaszkodott, hogy három hós mellett alázza a férje 3 kiló miatt.

2015. nov. 9. 17:50
 30/85 anonim ***** válasza:
100%
Bunkókám, remélem, nincs bőr a képeden, hogy egyél abból, amit asszonypajtás főz.
2015. nov. 9. 17:51
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!