Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Kérdező ez az "én hordom haza a pénzt" duma nagyon nem kellett volna, ez sok nőnél kiveri a biztosítékot.
Ha magamból indulok ki, akkor én egész jól kerestem, és igazán szarul éreztem magam, mikor szülés után jóval kevesebb pénzt kaptam. De a párom mindig biztosit róla, hogy mindig mindenem meglesz, ne aggódjak, ez neki teljesen normális, hogy ő tart el bennünket. Igy főleg az ő pénzéből élünk, vásárolunk, és soha de soha nem hántorgatná fel!
És tudod mit? Ha elmegy vásárolni, akkor magától hoz nekem minden finomságot, amiről tudja, hogy szeretem, mert kedveskedni akar, szerinte megérdemlem!
A te feleséged nem érdemli meg? (költői a kérdés)
Hát vagy egyszerűen a kérdező nem pontoz, csak a válaszolók, akik meg ugye mindannyian egyetértenek, és gondolom azért a 100%....
Az mondjuk nekem is gyanús, hogy ennyire senki nem lehet hülye...
Nem pontoztam, had legyen mindenki 100%-os, örüljenek csak a hölgyek.
A feleségem olvasta a kérdést, megnéztem a laptopunkon a böngészési előzményeket. Kíváncsi vagyok, hogy magára ismert-e.
Nem érdekel, hogy olyan nagy az egyetértés a válaszolók között, ő tudni fogja, hogy igazam van vele kapcsolatban.
Ne feszítsd tovább a húrt kérdező.
Javaslom esetleg tegyél ki az asztalra csalinak egy doboz babakekszet, és meg tudod nézni magára ismert e a feleséged, illetve volt e hatása a szuperakciódnak. :D
A helyében én az egészet felfalnám, még a morzsákat is a számba ráznám a zacskóból.
Persze, hogy igazad van.
Tiéd a pénz, te vagy a főnök, ez egyértelműen kiviláglik minden egyes szavadból.
Szegény feleséged lehet, hogy megszólalni sem mer otthon, mert ha valami rosszat mond, vagy csinál, akkor aztán jól kiosztod.
Ne haragudj, nem véletlen, hogy itt minden válaszoló egyetért. Nem normális a viselkedésed. Nagyon nem az. Emellé pedig bicskanyitogató a stílusod. Egy szerető férjnek és apának nem igy kellene viselkednie.
Kiváncsi lennék a feleséged reakciójára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!