Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Szerintem pihend ki magad,aludj egyet! :D
Ilyen ember nincs a földön, aki a párjától sajnálja a kekszet és a banánt!
Jó, teljesen félreért mindenki. Én nem sajnálom tőle. Ő is megkapja amit akar, írtam. Csak akkor ne a gyerekét egye. Ebből mindenkinek az jön le hogy sajnálom tőle hogy kekszet meg banánt egyen? Engem csak az dühít, hogy azt eszi amit a gyereknek vettünk, holott van itthon többféle keksz pl.
Én befejeztem hölgyeim, örülök, hogy mindenki egyetért abban, hogy én vagyok maga az ördög.
Jézusom, ne a gyerekét egye... Akkor mi lenne ha legközelebb banánt, kekszet, fszom tudja mit vesztek, akkor úgy veszitek, hogy mindenkinek jusson?! Ha úgy tetszik, akkor vegyél egy csomag babakekszet a gyereknek, meg vegyél egy csomaggal a feleségednek és megvan oldva. Meg vegyetek 2 banánt a gyereknek, meg 2 banánt a feleségednek.
Bár megmondom őszintén, banánt soha a büdös életben nem vettem a gyereknek.. Azt otthonra vettem, azzal a céllal, hogy majd eszik aki megkívánja, illetve egyet (kettőt, akárhányat) a gyereknek fogok megcsinálni tízóraira. Szóval ha van tervem a gyerek kajáját illetően, akkor annyit mindenképpen veszek és ezen felül még rászámolok, hogy ha én, a férjem, egy vendég kérne, akkor legyen.
Azért remélem, hogy a hűtőtökben minden fel van cimkézve és csak azt eszed meg, ami neked lett véve.
Komolyan fel nem fogom hogy lehet valaki ilyen idióta. Mi az hogy a gyereké a banán?!
Igen, babakekszet, babakaját általában a babáknak vesznek.. Ha zavar, hogy a "gyerek kajáját" eszi, akkor legközelebb vegyél plusz 1 csomaggal és tekintsd úgy, hogy nem a gyerekét ette.
De basszus, kérdező, ha elfogy az a szájbavert babakeksz, akkor nem vesztek így is, úgy is újat? Mert ha igen, akkor nem fordul elő az az eset, hogy a gyereknek nem jut, mert a feleséged "elette előle". Csak egyszerűen eszik belőle, mert neki is ízlik.
Sajnálom a feleségedet is, meg a lányotokat is már előre, elég szar lehet egy ilyen hímsoviniszta köcsöggel együtt élni.
Nem értettük félre, igenis sajnálod tőle. Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg vagyis remélhetőleg te vagy az egyetlen férfi akit ez zavar, mert ebben semmi kivetnivaló nincs, valamennyi anyuka tesz ilyet.
A banán dolog meg tényleg durva. Ti úgy vesztek gyümölcsöket, hogy az a gyereké???? Vegyetek eleget, aztán jut belőle mindenkinek. Babakekszből meg akkor vegyetek 2 dobozzal. Bár gondolom az is zavarna, hogy ha eszik akkor nem bontja meg magának a másikat (logikusan, hiszen minek legyen felbontva kettő ugyan abból), hanem a gyerekéből vesz.
És akkor ezt majd úgy kell elképzelni, hogy amit majd magatoknak vesztek, abból meg a gyerek nem kaphat? Pl. vesztek magatoknak egy tábla csokit, odamegy kéni a kislány, aztán elhajtod, mert az a tiétek? Vagy oda-vissza már nem működik, csak a gyerekéből nem ehet az anyja?
Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy ezzel az életszemlélettel marha nagy önzőségre, irigységre fogod tanítani a lányod. Mert azt látja, hogy ami az enyém, az az enyém, más nem kaphat belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!