Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy ilyesmit megcsin...

Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.

Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.

Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pihend ki magad,aludj egyet! :D

Ilyen ember nincs a földön, aki a párjától sajnálja a kekszet és a banánt!

2015. nov. 11. 07:16
 62/85 A kérdező kommentje:

Jó, teljesen félreért mindenki. Én nem sajnálom tőle. Ő is megkapja amit akar, írtam. Csak akkor ne a gyerekét egye. Ebből mindenkinek az jön le hogy sajnálom tőle hogy kekszet meg banánt egyen? Engem csak az dühít, hogy azt eszi amit a gyereknek vettünk, holott van itthon többféle keksz pl.

Én befejeztem hölgyeim, örülök, hogy mindenki egyetért abban, hogy én vagyok maga az ördög.

2015. nov. 11. 07:35
 63/85 anonim ***** válasza:
99%

Jézusom, ne a gyerekét egye... Akkor mi lenne ha legközelebb banánt, kekszet, fszom tudja mit vesztek, akkor úgy veszitek, hogy mindenkinek jusson?! Ha úgy tetszik, akkor vegyél egy csomag babakekszet a gyereknek, meg vegyél egy csomaggal a feleségednek és megvan oldva. Meg vegyetek 2 banánt a gyereknek, meg 2 banánt a feleségednek.

Bár megmondom őszintén, banánt soha a büdös életben nem vettem a gyereknek.. Azt otthonra vettem, azzal a céllal, hogy majd eszik aki megkívánja, illetve egyet (kettőt, akárhányat) a gyereknek fogok megcsinálni tízóraira. Szóval ha van tervem a gyerek kajáját illetően, akkor annyit mindenképpen veszek és ezen felül még rászámolok, hogy ha én, a férjem, egy vendég kérne, akkor legyen.

Azért remélem, hogy a hűtőtökben minden fel van cimkézve és csak azt eszed meg, ami neked lett véve.

Komolyan fel nem fogom hogy lehet valaki ilyen idióta. Mi az hogy a gyereké a banán?!

Igen, babakekszet, babakaját általában a babáknak vesznek.. Ha zavar, hogy a "gyerek kajáját" eszi, akkor legközelebb vegyél plusz 1 csomaggal és tekintsd úgy, hogy nem a gyerekét ette.

2015. nov. 11. 08:17
 64/85 anonim ***** válasza:
96%
De sajnálod tőle, különben nem tetted volna fel ez a kérdést!
2015. nov. 11. 09:41
 65/85 anonim ***** válasza:
99%

De basszus, kérdező, ha elfogy az a szájbavert babakeksz, akkor nem vesztek így is, úgy is újat? Mert ha igen, akkor nem fordul elő az az eset, hogy a gyereknek nem jut, mert a feleséged "elette előle". Csak egyszerűen eszik belőle, mert neki is ízlik.

Sajnálom a feleségedet is, meg a lányotokat is már előre, elég szar lehet egy ilyen hímsoviniszta köcsöggel együtt élni.

2015. nov. 11. 09:42
 66/85 anonim ***** válasza:
95%

Nem értettük félre, igenis sajnálod tőle. Maradjunk annyiban, hogy valószínűleg vagyis remélhetőleg te vagy az egyetlen férfi akit ez zavar, mert ebben semmi kivetnivaló nincs, valamennyi anyuka tesz ilyet.

A banán dolog meg tényleg durva. Ti úgy vesztek gyümölcsöket, hogy az a gyereké???? Vegyetek eleget, aztán jut belőle mindenkinek. Babakekszből meg akkor vegyetek 2 dobozzal. Bár gondolom az is zavarna, hogy ha eszik akkor nem bontja meg magának a másikat (logikusan, hiszen minek legyen felbontva kettő ugyan abból), hanem a gyerekéből vesz.

És akkor ezt majd úgy kell elképzelni, hogy amit majd magatoknak vesztek, abból meg a gyerek nem kaphat? Pl. vesztek magatoknak egy tábla csokit, odamegy kéni a kislány, aztán elhajtod, mert az a tiétek? Vagy oda-vissza már nem működik, csak a gyerekéből nem ehet az anyja?

Azért azzal remélem tisztában vagy, hogy ezzel az életszemlélettel marha nagy önzőségre, irigységre fogod tanítani a lányod. Mert azt látja, hogy ami az enyém, az az enyém, más nem kaphat belőle.

2015. nov. 11. 11:36
 67/85 anonim ***** válasza:
100%
Ez nekem is magas. Gyereké - nem gyereké....felnőttek nem ehetnek banánt? Fel kellene esetleg címkézni, hogy baba banánja, anya banánja, vagy hogy? A kekszet is szereti, hát vegyél neki is olyat. Ha a gyerek pár év múlva megkívánja a "jó reggelt" kekszet a szekrényben, akkor majd fortyogsz, hogy neki a "dörmit" szántad, eleszi előled, vagy mi? Nem kötekedésből kérdezem, tényleg érdekel.
2015. nov. 11. 11:50
 68/85 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez jutott eszembe nekem, nem jó ez a csak az enyém, másnak nem adok belőle szemlélet,amire nevelnéd a kislányodat. Nekem két testvérem van,kiskorunkban volt,hogy valami édesség az enyém volt, pl. névnapra kaptam, természetes volt,hogy megosztottam a testvéreimmel és a szüleimmel és jó érzés is volt adni, erre tanítottak és felnőttkoromban is megmaradt ez a szemlélet,aminek nagyon örülök.
2015. nov. 11. 11:53
 69/85 anonim ***** válasza:
100%
Ha annyira zavar ez az egész, akkor vegyél kettővel több banánt, meg egy zacskóval több kekszet. De akkor a többlet a felségedé és senki ne nyúljon hozzá!
2015. nov. 11. 16:28
 70/85 anonim ***** válasza:
17%
Itt a megoldas, megszerzed a babakeksz receptjet (karacsonyra ajandekkent), amit a feleseg megsut maganak, amit a lanyod altal kiuritett zacskoba tesztek amit elmajszolhat a feleseged. Most elfogyasztottam kozben egy banant, regen nem szerettem, de amiota olvastam a problemadrol, egyre jobban izlik. Kulonben nekem sem tetszik, ha valamit veszek a gyerekeknek s a ferjem megeszi eloluk... A multkor pl. megette a kenyer csucsket, pedig tudja hogy a ket gyereknek az a kedvence. Megmondom nekem is, de en nem eszem meg mert tudom, hogy a gyerekek oda vannak erte. Luxus lenne 8-10 kenyeret venni s csak a csucskoket megenni belole ugye?
2015. nov. 12. 12:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!