Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem gáz, hogy ilyesmit megcsin...

Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?

Figyelt kérdés

Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.

Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.

Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.

2015. nov. 9. 13:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/85 anonim ***** válasza:
100%
Máskor "többféle keksz" helyett is babakekszet vegyél és akkor meg van oldva a hisztid.
2015. nov. 12. 17:32
 72/85 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként múltkor láttam az agymenőkben, hogy az egyikük ösztrogénes krémmel kente az anyját csupasz kézzel, így az ő bőrén át is felszívódott, és az ösztrogén meg ugye női hormon, ezért tiszta hisztis, picsogós lett. Én a helyedben körülnéznék, hogy milyen krémekkel érintkeztem mostanában...
2015. nov. 12. 17:47
 73/85 anonim ***** válasza:
96%
Egyébként a banánokra rá van írva,hogy ez a gyereké ez meg az anyukáé? Mert gondolom nem egy darabot vesztek.Ergo nem is a gyerek elől eszi el hanem a "saját" részét. Vagy ugy veszel egy fürt banánt,hogy ebből senki nem ehet csak a gyerek?
2015. nov. 17. 11:57
 74/85 anonim ***** válasza:
17%

Bocs, de kicsit (csak nagyon kicsit) engem is zavarna, ha valamit közösen megbeszélünk, hogy azt a picinek visszük, aztán a másik eszi meg. De ha mondja, hogy neki ez ízlik, és vegyünk többet, mert akkor biztos elég lesz, akkor veszünk és nincs baj.

Ha meg azért nem eszi a gyerek, mert nem ízlik neki, akkor vegyetek valami mást.

2015. dec. 10. 16:59
 75/85 anonim ***** válasza:
99%

Basszus, neked a húsos kérdezőt kellett volna feleségül venned, az egész gyakorikérdések történetében egyedül az volt még ekkora vadparaszt, mint te.

Na mi lett azóta, eszi még a feleséged a babakekszet?

2015. dec. 26. 02:54
 76/85 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, ki az a húsos kérdező? Belinkelnéd?
2015. dec. 27. 19:27
 77/85 anonim ***** válasza:
100%

Húsos kérdező engem is érdekelne, jó röhögni egyet mindig. :-)

A fenti kérdező meg gondolom veszekszik a feleségével, mert megeszi a szaloncukrot, meg a habkarikát is a fáról. :-)

2015. dec. 27. 19:34
 78/85 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszekszik vele, nem szokott szólni ezek miatt, csak magába puffog. :D

A húsos kérdező engem is érdekelne. :)

2015. dec. 27. 22:10
 79/85 anonim ***** válasza:
2015. dec. 28. 07:41
 80/85 anonim ***** válasza:
99%

itt a folytatása is a húsosnak, ugyanaz a kérdező:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..

2015. dec. 29. 00:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!