Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Bocs, de kicsit (csak nagyon kicsit) engem is zavarna, ha valamit közösen megbeszélünk, hogy azt a picinek visszük, aztán a másik eszi meg. De ha mondja, hogy neki ez ízlik, és vegyünk többet, mert akkor biztos elég lesz, akkor veszünk és nincs baj.
Ha meg azért nem eszi a gyerek, mert nem ízlik neki, akkor vegyetek valami mást.
Basszus, neked a húsos kérdezőt kellett volna feleségül venned, az egész gyakorikérdések történetében egyedül az volt még ekkora vadparaszt, mint te.
Na mi lett azóta, eszi még a feleséged a babakekszet?
Húsos kérdező engem is érdekelne, jó röhögni egyet mindig. :-)
A fenti kérdező meg gondolom veszekszik a feleségével, mert megeszi a szaloncukrot, meg a habkarikát is a fáról. :-)
Nem veszekszik vele, nem szokott szólni ezek miatt, csak magába puffog. :D
A húsos kérdező engem is érdekelne. :)
itt a folytatása is a húsosnak, ugyanaz a kérdező:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri-..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!