Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
Utolsó, erre én is gondoltam :D.
Kérdező!
Micsoda ördögi terv! Majd a feleséged elolvassa, és magára ismer! Ha-ha! Legyél már legalább annyira tökös, hogy elé állsz, hogy asszony, idegesít, hogy eszed a babakekszet meg a banánt amikor azt Julcsikának vettük.
Lássuk mit tudunk a felségedről:
1. Eszik babakekszet és ízlik neki.
2. Eszik banánt (ez a legdurvább! :D..)
3. Van egy lánya.
4. Még nem sikerült visszafogynia szülés után.
5. Szokott gyarkorizni..
Szerinted ez az ide író populáció hány százalékára jellemző?? Rám pl. mind igaz.
Mondjuk nála van egy + 1 egy különösen idióta férj, na ez leszűkíti a kört....
Szállj magadba, de komolyan.
És ahogy írta valaki, nehogy merj enni abból amit főz a feleséged...
Na, hölgyek, álljunk meg, már minden idiótának elmondtatok a lényeget senki nem értette meg és csodálkoztok, hogy ezek után egy kalap alá veszek itt mindenkit.. nagyon tudjátok védeni egymást.
Valaki írta, hogy az a bajom, hogy daginak tartom, nem ez a bajom, ő akar fogyni, neki van baja a súlyával, nem nekem, de ennek ellenére még a gyerek ennivalójából is nasizik.
A másik, hogy én keresek, tehát én fizetem azt amit a gyereknek veszünk, ezek után azt akarom, hogy az a gyereké legyen. Félreértés ne essék, ha ő szeretne valamit ő is megkapja nem csak a lányunk, mielőtt megint el lennék hordva mindennek.
Amit főz ahhoz az alapanyagot szintén én veszem, úgyhogy ezt is hagyjuk...
Azt a büdös eget. Te mekkora egy gyökér ember vagy. Mi az, hogy te keresel, amit veszel azt szeretnéd, hogy a gyereké legyen?????????????
A feleségednek megteremted talán azt a lehetőséget, hogy Ő dolgozzon és keressen? Te köpködnél a legjobban, ha visszamenne dolgozni, mert nincs otthon a gyerekkel. Te talán otthon maradnál a babával, hogy a feleséged keressen rátok?
Milyen egy beteg ember az, aki ezt felróná a feleségének?
Tud szegény feleséged olyat csinálni ebben a helyzetben, ami neked jó?
Nem gondolod, hogy harminc valamennyi válaszadásban ugyanaz a vélemény, akkor nem bennünk van a hiba, hanem te gondolkodsz rosszul?
én fizetem azt amit a gyereknek veszünk, ezek után azt akarom, hogy az a gyereké legyen.
Nálad nagyobb mocskot nem hordott a hátán a föld, ha ez igaz. Azt megengedted neki, hogy a szoptatás előtt egyen abból, amit a te pénzeden vettetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!