Nem gáz, hogy ilyesmit megcsinál a feleségem?
Mindig úgy képzeltem, hogy egy anya mindenről lemond a gyerekéért.
Ő meg képes (most ez csak egy példa a sok közül) a gyereknek vásárolt babakekszből enni, mert hogy milyen finom, ő ilyen jót még nem evett, ok, nem eszi meg az összeset, hagy a lányunknak, de akkor is, az a gyereké és nem az övé és kész. És hasonlókat már nem először tapasztalok nála, engem dühít hogy ilyen. Vagy pl. veszünk banánt a lányunknak és azt eszik ő is uzsonnára.
Hölgyek, Ti hogy vennétek ha ilyesmit szóvá tenne a férjetek? Egyelőre nem szóltam neki, de egyre jobban kiakaszt.
az anyának pont hogy szintén erősnek egészségesnek kell lennie a gyerekért, hogy ne betegedjen le, mindig el tudja látni.
és ne sajnáld már tőle a banánt, meg babakekszet...atyaég.
aztán még lehet szoptat is...ki tudja...és sajnálja apuka tőle....pff
Hogy mit tennék?
Körberöhögném.
És a következő vásárlásnál mindenből dupla annyit vennék. Mondanám, hogy egyik anyáé, másik a babáé...
Egy anya mindenről lemond a gyerekéért... Na igen. ha az utolsó falatról lenne szó, és éheznétek, biztos vagyok benne, hogy a gyereketeké lenne az az egy falat.
Ja, és képzeld! Én voltam olyan bátor, és a tejpépből is ettem, mert annyira ízlett a banános. De nem a gyerek elől ettem el, hisz neki mindig jutott.
Simán mindent eszek ami a babáé, mert nem úgy vásárolok, hogy ez csak a gyereké, ez meg csak férjé, ez meg az enyém. Veszek gyümölcsöt és addig esszük, amíg van. Ha utolsó darab és már nem megyek aznap a boltba, akkor meghagyom a gyereknek, hogy megehesse.
De van, hogy már nem kér az adott dologból, tömködi a számba, simán elfogadom, mert olyan jószívűen osztogat.
Mindig van itthon egy halom baba számára is ehető nassolni való, ha kér, találok neki valamit.
Sőt, biztos nagyon rossz ember vagyok, de még a játékaival is játszom és a könyveibe is beleolvasok. :)
nálam alap h mindig van annyi h nekem és a gyerekeknek is jusson sőt az apukának is
szal ha banán akkor simán kell vennem vagy 2-3kg h mindenkinek jusson 2db
soha nem kellet lemondanom semmiről sem a gyerekeim miatt - szerencsére
de ha ilyennek állt volna elő a párom simán képen röhögtem volna ...
Kapaszkodj mèg kèrdezô, èn ma reggel vettem egy csokit, ès egyedül megettem... nem adtam belôle a gyerekeknek (mondjuk nem is voltak ott).
Kèrdezô? Kèrdezôô??? Ùrusten azt hiszem elàjult szegèny! Tùl sok volt neki amit írtam! :D
Na jó, sejthettem volna, hogy itt én leszek a főgonosz, és meg fogja védeni őt a többi anyuka.
Nem az anyagiakról van szó, hanem az elvről, hogy a gyerekét eszi meg. Ezt senki nem érti?
Ráadásul vissza akar fogyni, de képes még a babáknak való kekszet is elcsipegetni.
És most végképp főgonosz leszek, de arra is számítok, hogy mivel annyit bújja ezt az oldalt amióta itthon van a gyerekünkkel, hogy olvasni fogja és magára ismer. Tulajdonképpen innen jött az ötlet, hogy itt tegyem fel a kérdést.
Nem szoktam ilyeneket írni, és nem is tudom hogy fejezem ki magam, de kérdező Te egy igazi s***fej vagy. Már bocsánat.
Szegény asszony... sejt valamit ebből, hogy ilyen a kedves ura?
Nem is tudom, hogy melyiket kívánom neki, hogy olvassa el a kérdést és ismerjen magára (illetve inkább ismerjen meg igazán téged általa) vagy ne...
A 3 gyerekes vagyok:én is remélem,hogy elolvassa,és rádöbben,hogy egy senkiházi,önző,idióta embert választott tárásul!
Kedves Anyuka!Ne hagyd Magad,mert ez idővel(és korral)csak rosszabb lesz!
ismered azt, hogy ami az enyém, az a tied is?
egy gyermek és anyja között ez van! ill. egy családban is ez lenne, ha nem ilyen lenne az "apa" benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!