Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy ajándékozás miatt konflikt...

Egy ajándékozás miatt konfliktusba keveredtem. Szerintetek rossz ötlet volt? Hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés

A kislányom középső csoportos, van egy kis barátja Katika.

Katikával sokat szoktak játszani ovin kívül is, inkább hozzánk szoktak átjárni.

Anyukájával is jóban vagyok.

Katikának most volt a születésnapja. A kislányom mondta, hogy Katika nagyon szeretne egy Babyborn babát, hogy tudjanak eggyütt játszani.

Mondtam a kislányomnak, hogy várjuk meg míg a szülei megajándékozzák Katikát, hátha megkapja a hőn áhított babát.

Sajnos Katika nem kapta meg.

Így hosszas mérlegelés után úgy döntöttük, hogy megvesszük neki.

Előtte felhívtam Katika édesanyját, hogy szeretnénk Katika születésnapjára ajándékot venni, remélem nem sértem meg vele. Azt mondta, hogy nem köszönik szépen.

Katika és anyukája átjöttek a kislányom odaadta neki az ajándékot.

Katika nagyon örült neki, anyukája inkább csak mosolygott. Szépen megköszönték.

Na most, tegnap a kislányomért mikor mentem az oviba ott volt Katika babája. Azt mondta, hogy Katika és az anyukája visszaadták neki, hogy nem kell..

Most mit tegyek? Felhívjam Katika anyukáját? Én ezzel semmi rosszat nem akartam, de mégis hibásnak érzem magam.

2015. szept. 24. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/82 anonim ***** válasza:
63%

Engem is érdekel, hogy mit sikerült a másik anyukával beszélni.

Az én lányom is többször kapott drága ajándékott ovis/osztálytárstól. (Monster High baba, Polly Pocket készlet). Zavarba jöttem de örültem a lányom boldogságának. (Igaz ő tölünk is megkapja amire vágyik, ésszerűség határain belül)

2015. szept. 25. 12:32
 82/82 anonim ***** válasza:
Szia! Mi újság? Sikerült beszélned az anyukával?
2015. szept. 28. 21:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!