Jó ötlet ez az ajándék?
Miért kell újra kiírni a kérdést?
http://www.gyakorikerdesek.hu/unnepek__szuletesnap__7031028-..
Csak megjegyzem. Ilyen ajándékot szoktunk a tesómmal apunak adni szülinapjára.
azert " rossz", mert nem tul szemelyes az 1. valaszolo szerint,sokak szerint ugyanis csak az a jo ajandek a partnerednek, ami mindenkeppen a szexhez kapcsolodik, es sokak szerint egy fehernemu ajandeknak minosul.........
egyebkent jo ajandek, de egy picit szemelyesebbe is teheted a koritessel, pl fozol vacsit, gyertyafeny, egy kis zene, vagy kozos filmnezes..amit ugy sem neztek vegig, mert atmegy az este valami masba. :)
tegnap 21:05
Áruld már el nagy okos. Hova írtam, hogy azért nem jó az ajándék mert nincs benne szex vonatkozása?
Mert én csak annyit írtam, hogy a tesómmal is mindig ezt adjuk apunak.
Ha már nem tudsz logikusan gondolkodni akkor elmagyarázom lassan, hogy te is megértsd.
Azért nem jó, mert az ilyen "gravírozott pohár egy üveg borral" ajándék tipikusan olyan ajándék amikor azt mondjuk
" bakker! fogalmas sincs mit adjak neki!"
Ilyen ajándékot szokott az ember karácsonykor is szétosztogatni a rokonság, és haverok között.
Azért egy barát akit szeretünk nem egy "semleges"
ajándékkal lepjük meg.
Inkább személyesebb ajándékkal
Pl: Ha van hobbija akkor a hobbihoz kötődő ajándékkal. Ez lehet egy jó könyv, vagy egy eredeti DVD. vagy valami játék. Itt a meleg. Lehet venni neki egy olyan napszemüveget amire vágyik, vagy bármi amire vágyik.
Hol ebben a szex???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!