Frencsy kérdése:
Lassan 60 vagyok, a barátnőm (szeretem) 24, egészséges lehet a lúrkó?
Figyelt kérdés
szerelem gyerek2015. márc. 20. 00:51
11/28 anonim válasza:
Biza, ez a szerelemgyerek is esélyesebb a betegségekre, mert apuka 60 éves. Érdemesebb elvégezni a genetikai vizsgálatokat a korodra való tekintettel.
12/28 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm is majdnem 60 éves, de ott a lány 28 most szülte a második babát és mindegyik teljesen egészséges.
13/28 anonim válasza:
Ismerek ilyen párt, gyönyörű szép, egészséges a kislány, már 9 éves.
14/28 anonim válasza:
hát nem tudom romlik-e a minősége a spermának. attól még lehet egésséges,csak nem értem ezt a gyerekvállalást. nagy az esély,hogy a 20.szülinapját nem éred meg,hiszen ma már egyre kevesebben érik meg a 80-at.
15/28 anonim válasza:
meg szülői értekezleten fura lesz kicsit
16/28 anonim válasza:
:)
persze, mert egy 60as aggastyánra csak úgy buknak a huszonéves kislibák :)
és még szülnek is!
És a 60as ggastyán a gyakorin kérdezi, hogy lehet-e egészséges a gyereke!
Abszolút hihető sztori, papi! :)
17/28 anonim válasza:
Frencsykeeee... :) Elkéstél, ilyen idős korodra benőhetne a fejed lágya... :)
18/28 anonim válasza:
ha ez tényleg érdekel, akkor miért itt kérdezősködsz?
19/28 anonim válasza:
"ha ez tényleg érdekel, akkor miért itt kérdezősködsz?"
jaj, azért itt kérdezősködik, mert már elfelejtette, hogy hol is kéne érdeklődnie, a járókeretéig meg már nem tud elmenni, így maradt az internet! :D
20/28 anonim válasza:
Nem tudom, de az aggastyán szerintem nyolcvan évestől kezdődik.
Amúgy én is ismerek olyat, aki ennyi idősen lett újra apa, és tökéletesen egészséges a gyerek (most 2 éves). Mielőtt valaki felhozná a témát, biztos az övé, mert úgy hasonlítanak egymásra mint egyik tojás a másikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!