Szerintetek mennyire egészséges ha egy párt a munka köt össze és a férfi a nő főnöke? Tapasztalatok? Mennyire jó a cég ügyeit a magánélettel összekeverni?
Én voltam ilyen helyzetben. Nagyon jól működött, hiszen sokkal jobban ismertük egymást, mint egy sima főnök-beosztott. Az is jó volt, hogy napközben is láthatjuk egymást, nemcsak otthon, munka után. Élveztük nagyon. Szerettünk együtt dolgozni is.
Viszont amikor vége lett a kapcsolatnak, akkor jöttek a problémák. Kihatott a munkára is. És végül másik munkát kellett keresnem.
Anyukám a mostohaapukám főnöke.
Munka közben jöttek össze (a szüleim válása után 10 évvel, még mielőtt rosszat gondolnátok). 13 éva vannak együtt és dolgoznak együtt, nincsen semmi problémájuk, nem keverik össze a cég ügyeit a magánélettel, a munkahelyen dolgoznak, a magánéletüket meg otthon élik.
Nekem a férjem a fönököm, 25 éve van ez a helyzet. Eddig nem volt belöle semmi gond, a munkahelyen úgy viselkedünk, mintha csak fönök-beosztott viszony lenne köztünk (mármint nincs magán probléma megbeszélés, nincs puszilkodás, vagy egyéb intímebb dolog), jó munkatársként beszélünk egymással, és úgy is jön át a többeiknek is.
Otthon viszont nincs fönök-beosztott szerep, hanem egyenrangú párkapcsolat.
Eleinte nehéz volt a két területet különtartani, idöközben jól megszoktuk. Ennek ellenére nem megszokott és nem feltétlen megfelelö a legtöbb párnak, éppen a két kapcsolat elválasztása miatt. Illetve ha valahol szakítanak, akkor utána majdnem lehetetlen a normális együttes munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!