Lassan 60 vagyok, a barátnőm (szeretem) 24, egészséges lehet a lúrkó?
-Fater jössz focizni?
-Persze fiam! Csak megkeresem a járókeretem!
"-Fater jössz focizni?
-Persze fiam! Csak megkeresem a járókeretem!"
Tartom és emelek eggyel:
- Anyu, jöhet velem focizni a fater?
- Ezerszer megmondtam, hogy NEM, Pistike, és meg ne lássam, hogy még egyszer kiásod!
Ha a párod édesapja is él, akkor elég fura lesz, hogy a nagypapája és az apja egykorúak. Mondjuk amikor 80 leszel fura lesz. Sőt lehet hogy a nagyapja akkor is fiatalabb lesz.
Én 22 vagyok és apu 44. Szóval amikor ő 80 éves nagypapa lesz, akkor te még ettől is idősebb leszel, vagy talán már élni se fogsz (bofsi de ez az igazság).
És elég furán fog kijönni.
Semmi akadálya...bár jósolni nehéz, az emebr életkorahoz semmi köze a gyerekhez. A nők esetében is a terhesség lehet veszélyesebb, plusz gyakrabban marad meg olyan baba, aki beteg volna.
A ferfi nemzőképességre, és a apermium minőségére mint örökités, nincs hatással a kor.
Maximum az ondóban kevesebb a spermium, és kevésbe fürgék, de ha betalál, akkor szuper.
igen, lehet egészséges a gyermek. de szerintem se jó ilyenkor gyereket vállalnod már. ki tudja hány évet lehetsz vele, a diplomaosztóját lehet meg sem éred, nem hogy esküvőt vagy unokát.
az én egyik nagyapám is kb ennyi volt amikor anya született. mondanom sem kell hogy sose ismertem, és igen, ő sem érte meg hogy a lánya férjhez mehessen.
szóval ebből a szempontból nem a legjobb. arról nem is beszélve, hogy a lány ki tudja hogy gondozni fog téged ha arra kerül sor. lehet le lép egy fiatalbb pasival.
én nem tartanám meg a gyereket, de ez nem csak a te döntésed úgysem.
szerintem a gyerek szülessen normális családba, hogy legalább az esélye meglegyen a rendes gyerkkora
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!