Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan 60 vagyok, a barátnőm...

Frencsy kérdése:

Lassan 60 vagyok, a barátnőm (szeretem) 24, egészséges lehet a lúrkó?

Figyelt kérdés
szerelem gyerek

2015. márc. 20. 00:51
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
15%
Igen! A férfiak kora nem számít, ha fel tudod állítani a tornászt és sikerül a gyakorlat, ugyanakkora eséllyel lesz egészséges a gyerek, mint egy 25F+24L kapcsolatából.
2015. márc. 20. 01:01
 2/28 anonim ***** válasza:
41%
Egészséges lehet, feltéve, hogy nem örökli a te helyesírásodat.
2015. márc. 20. 01:05
 3/28 anonim ***** válasza:
65%
Elég mára a kamu kérdésekből... Menj aludni!
2015. márc. 20. 01:16
 4/28 anonim válasza:
73%

-Fater jössz focizni?

-Persze fiam! Csak megkeresem a járókeretem!

2015. márc. 20. 02:27
 5/28 anonim ***** válasza:
82%

"-Fater jössz focizni?

-Persze fiam! Csak megkeresem a járókeretem!"

Tartom és emelek eggyel:

- Anyu, jöhet velem focizni a fater?

- Ezerszer megmondtam, hogy NEM, Pistike, és meg ne lássam, hogy még egyszer kiásod!

2015. márc. 20. 03:55
 6/28 anonim ***** válasza:
14%

Ha a párod édesapja is él, akkor elég fura lesz, hogy a nagypapája és az apja egykorúak. Mondjuk amikor 80 leszel fura lesz. Sőt lehet hogy a nagyapja akkor is fiatalabb lesz.

Én 22 vagyok és apu 44. Szóval amikor ő 80 éves nagypapa lesz, akkor te még ettől is idősebb leszel, vagy talán már élni se fogsz (bofsi de ez az igazság).

És elég furán fog kijönni.

2015. márc. 20. 05:34
 7/28 anonim ***** válasza:
17%
bocsi *
2015. márc. 20. 05:35
 8/28 anonim ***** válasza:
22%

Semmi akadálya...bár jósolni nehéz, az emebr életkorahoz semmi köze a gyerekhez. A nők esetében is a terhesség lehet veszélyesebb, plusz gyakrabban marad meg olyan baba, aki beteg volna.

A ferfi nemzőképességre, és a apermium minőségére mint örökités, nincs hatással a kor.

Maximum az ondóban kevesebb a spermium, és kevésbe fürgék, de ha betalál, akkor szuper.

2015. márc. 20. 06:10
 9/28 anonim ***** válasza:
35%

igen, lehet egészséges a gyermek. de szerintem se jó ilyenkor gyereket vállalnod már. ki tudja hány évet lehetsz vele, a diplomaosztóját lehet meg sem éred, nem hogy esküvőt vagy unokát.

az én egyik nagyapám is kb ennyi volt amikor anya született. mondanom sem kell hogy sose ismertem, és igen, ő sem érte meg hogy a lánya férjhez mehessen.

szóval ebből a szempontból nem a legjobb. arról nem is beszélve, hogy a lány ki tudja hogy gondozni fog téged ha arra kerül sor. lehet le lép egy fiatalbb pasival.

én nem tartanám meg a gyereket, de ez nem csak a te döntésed úgysem.

szerintem a gyerek szülessen normális családba, hogy legalább az esélye meglegyen a rendes gyerkkora

2015. márc. 20. 06:12
 10/28 anonim ***** válasza:
47%
A férfiak kora ugyanùgy szàmít,mint a nőké.
2015. márc. 20. 06:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!