Hová mehetnék még?
Ebben a hónapban nagyon megszorultunk és mint tudjuk még ez a hét van családiig.
Sem pénz sem semmink nincs itthon.Feléltük a tartalékainkat.
Voltam a polgármesteri hivatalban de azt mondták nem tudnak segíteni.Majd márciusban menjek vissza és a lakástámogatás helyetti segélynél próbálkozzak.
Felhívtam a mákot is hátha ők tudnának valahogyan segíteni de azt mondták nem tehetnek semmit.
4 gyerekünk van.Sem pelus a kicsiknek sem élelmiszer nincs már itthon.
Barátok mindenhol van gyerek nem tudnak segíteni.Család csak anyosból és apósból áll de nekik is csak minimális nyugdíjuk van ami elég nekik egy hónapra.
Hol próbálkozhatnék még ahol esetleg tudnának segíteni?
Valami csak van otthon?!
Írd le tételesen (polcok, kamra, hűtő, fagyasztó), hátha lesz ötletünk, mit lehet kihozni belőle ebédre vagy vacsorára.
A pelust pedig tényleg oldd meg textilpelenkával, vagy kérj 10 db-ot a védőnőtől.
Nos 41-es! Gratula a lakásodhoz, autódhoz, pénzedhez, 1 szem gyermekedhez. Csakhogy a kérdés az, egyszeri anyagi megszorulásnál mi a teendő.
A Kérdező nem hónapról hónapra él így, csak most így alakult nála.
Én is futottam már ki a költségvetésből, és 3 napra maradt 10 tojásom, egy kis lisztem, meg egy doboz gombám. Gombás omlett, másnap meg mézes cérnametélt volt a menü.
Ha meg mindenki úgy gondolkodna, mint te, alig születnének gyerekek. Nyilván ne szüljünk nyomorra, de néha megszorulni meg a nyomor két különböző dolog.
ma 14:13
Szóval szerinted teljesen normális az, hogy egy egyszerű karácsony miatt olyan szinten kifut a pénzből, hogy effektív nincs mit adjon enni egy hétig a 4(!!!) gyerekének? És ezzel nincs is semmi probléma.
Ha igen, a gratulálok én is a te értelmi szintedhez.
Hát én csak elköszönni jöttem!
Köszönöm mindenkinek aki használható ötlettel állt elő.
Nem élünk napról napra mindig van és marad.A gyerekeknek normális ruháik vannak, de ezt nem szeretném elmagyarázni senkinek.
Megszorultunk ennyi.Nem volt még példa rá.
Még egyszer köszönöm a használható ötleteket nem fogok többé válaszolni senkinek max el olvasom mit írtok.Az ok az hogy én nem azért írtam ide hogy azt nehezteljétek hogy miért van 4 gyerekem és ezer bocsánat hogy nem vetettem el őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!