Hová mehetnék még?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban nagyon megszorultunk és mint tudjuk még ez a hét van családiig.

Sem pénz sem semmink nincs itthon.Feléltük a tartalékainkat.

Voltam a polgármesteri hivatalban de azt mondták nem tudnak segíteni.Majd márciusban menjek vissza és a lakástámogatás helyetti segélynél próbálkozzak.

Felhívtam a mákot is hátha ők tudnának valahogyan segíteni de azt mondták nem tehetnek semmit.

4 gyerekünk van.Sem pelus a kicsiknek sem élelmiszer nincs már itthon.

Barátok mindenhol van gyerek nem tudnak segíteni.Család csak anyosból és apósból áll de nekik is csak minimális nyugdíjuk van ami elég nekik egy hónapra.

Hol próbálkozhatnék még ahol esetleg tudnának segíteni?

2015. jan. 26. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
100%
Van egy oldal a Mamami, ahol vannak ilyen kis közösségek. Nagycsaládosok, meg városok szerint közösségek. Nem vagy fent esetleg? Én szoktam feljárni oda, ha gondolod kereshetek olyan közösséget, ami hozzátok közel van, hátha van valaki a környékeden, aki tud segíteni.
2015. jan. 26. 10:50
 12/62 anonim ***** válasza:
100%

Csak félve írom: Provident...?

Én sem vettem még fel soha, nagyon ellene vagyok, de ha minden kötél szakad?

2015. jan. 26. 10:50
 13/62 anonim ***** válasza:
100%

Mikor kap a férjed fizetést? Meddig kell kihúzni?

A pelenkát én most hanyagolnám, írod, hogy 3 évesek elmúltak, nappal már valószínűleg szólnak, éjjelre meg textilpelust adnék rájuk, ha még kell nekik.

A megoldás pedig valószínűleg a család lesz, annyit biztos meg tudnak tenni, hogy kenyeret, tejet vesznek, vagy esetleg egy-egy meleg étellel segítenek. A nagyok esznek az oviban, iskolában. Esetleg meg lehet kérni a tanítót, hogy ha marad uzsonna, elküldené-e a gyerekkel.

Esetleg a helyi plébánián kérdezősködnék még.

2015. jan. 26. 10:56
 14/62 A kérdező kommentje:

Tényleg szobatiszták már a kicsik nappalra csak este adok rájuk pelust.Próbáltuk a textli pelust de felkellnek és sírnak hogy pisisek.Ezért használom még estére az eldobhatót.Mivel ha este többször pisilnek többször kelnek és nappal két kis hiztigépem lesz itthon, mivel fáradtak.

Család kilőve nekem senkim sincs anyósék meg magukat alig tudják ellátni.

Plébánián nem voltam mivel nem vagyok templomba járó tipus.Félek el küldenének.Meg igérni pedig nem szeretném nekik hogy menni fogok mert hazudnék

2015. jan. 26. 11:04
 15/62 anonim ***** válasza:
75%

Akkor ezek szerint keresztszülők sincsenek.

Gondold végig a barátokat, munkatársakat, nem létezik, hogy nincs senki...

Zálogház?

2015. jan. 26. 11:08
 16/62 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan mire lenne szükséged? A pelenkát hagyjuk: add rájuk a moshatot.
2015. jan. 26. 11:09
 17/62 anonim ***** válasza:
100%
Ökomenikus segélyszervezet, Mindenki lakjon jól alapítvány.
2015. jan. 26. 11:10
 18/62 anonim ***** válasza:
100%

Helyi kisbolt, ahol adnak hitelt? Nálunk elég jellemző, alapélelmiszert odaadnak hitelbe, családikor meg ki kell fizetni. Sokan élnek vele.

Te meg azt írtad, nem szoktatok ilyen helyzetbe kerülni, szóval ki tudnád fizetni hó elején, és nem göngyölnéd az adósságodat.

2015. jan. 26. 11:12
 19/62 anonim ***** válasza:
100%
Zaci??
2015. jan. 26. 11:17
 20/62 anonim ***** válasza:
100%
Takarékszövetkezet, kölcsön.
2015. jan. 26. 11:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!