Hová mehetnék még?

Figyelt kérdés

Ebben a hónapban nagyon megszorultunk és mint tudjuk még ez a hét van családiig.

Sem pénz sem semmink nincs itthon.Feléltük a tartalékainkat.

Voltam a polgármesteri hivatalban de azt mondták nem tudnak segíteni.Majd márciusban menjek vissza és a lakástámogatás helyetti segélynél próbálkozzak.

Felhívtam a mákot is hátha ők tudnának valahogyan segíteni de azt mondták nem tehetnek semmit.

4 gyerekünk van.Sem pelus a kicsiknek sem élelmiszer nincs már itthon.

Barátok mindenhol van gyerek nem tudnak segíteni.Család csak anyosból és apósból áll de nekik is csak minimális nyugdíjuk van ami elég nekik egy hónapra.

Hol próbálkozhatnék még ahol esetleg tudnának segíteni?

2015. jan. 26. 10:19
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
100%
Máltai szeretetszolgálat talán tud segíteni
2015. jan. 26. 10:22
 2/62 anonim ***** válasza:
100%

Újra önkormányzat, és kérj átmeneti segélyt, az nincs időszakhoz kötve.

"A települési önkormányzat képviselő-testülete a létfenntartást veszélyeztető rendkívüli élethelyzetbe került, valamint időszakosan vagy tartósan létfenntartási gonddal küzdő személyek részére a rendeletében meghatározott átmeneti segélyt nyújt. Átmeneti segély pénzintézeti tevékenységnek nem minősülő kamatmentes kölcsön formájában is nyújtható.

Elsősorban azokat a személyeket indokolt átmeneti segélyben részesíteni, akik önmaguk, illetve családjuk létfenntartásáról más módon nem tudnak gondoskodni, vagy alkalmanként jelentkező többletkiadások, különösen betegség, elemi kár miatt anyagi segítségre szorulnak."

2015. jan. 26. 10:26
 3/62 anonim ***** válasza:
100%

Helyi családsegítő, Védőnő.

Biztos van ott helyben vöröskereszt, karitasz vagy valami jótékonysági szervezet.

Kisbolt, ahol a megmaradt pékárut, zöldséget odaadják.

És hol laksz, hátha én is tudok segíteni?

2015. jan. 26. 10:27
 4/62 anonim ***** válasza:
87%
A gyerekek óvodások? A kicsit írasd bölcsibe ha van mar 6honapos és menj dolgozni. Ez nyilván nem egyik napról a másikra megy, de akkor legalább nem lesz ilyen helyzet legközelebb. Hol laksz?
2015. jan. 26. 10:31
 5/62 anonim ***** válasza:
100%
Merre felé laksz? Itt nálunk Szegeden van egy segítő csoport, ahol a környékbeli családok tesznek fel dolgokat és aki igényli, az ingyen elviheti. Nekem pl. most lett egy felesleges doboz tápszerem, mert allergiás rá a gyerek, de sok ilyesmi van. A tápszert, ha kell szívesen odaadnám, csak kérdés, hogy hogy jut el hozzátok? Nestlé Lactogen Harmony, ha érdekel.
2015. jan. 26. 10:36
 6/62 anonim ***** válasza:
100%
Mekkorák a gyerekek amúgy?
2015. jan. 26. 10:37
 7/62 anonim ***** válasza:
100%
Nagycsaládosok szervezete nem tud segíteni, vagy férjed munkahelye fizuelőleget, vagy más segítséget nem tud adni?
2015. jan. 26. 10:38
 8/62 anonim ***** válasza:
100%
Hirdetőoldalon eladni valamit, munkát felajánlani időseknek.
2015. jan. 26. 10:41
 9/62 A kérdező kommentje:

már beszéltem a máltai szeret szolgálattal és a vöröskeresztel de minden honnan elküldtek azzal hogy az élelmiszert karácsonykor szét osztották csak ruháik maradtak.

heves megyében lakom.

Próbálok elmenni dolgozni de sajnos sehol nem vesznek fel 4 gyerekkel.Már lassan 2 éve keresek folyamatosan munkát.3 éves ikrek 5 éves kisfiú 7 éves kislány.

Nem szoktunk anyagilag ilyen helyzetbe kerülni de ez a hónap valahogy nem jól jött ki.

Ha van még ötletetek szívesen várom.És köszöönöm az eddigi hozzászólásokat.

2015. jan. 26. 10:43
 10/62 A kérdező kommentje:

ja a feleslegessé vált ruhákat én is árulom.

Köszönöm a tápszer felajánlást is de már nem isszák meg.

2015. jan. 26. 10:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!