Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 1 éves fiammal hova mehetnék?

1 éves fiammal hova mehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Van egy 1 éves kisfiam. Sajnos 2 hét múlva kitesznek az albérletből minket. Hova mehetnék, mit csináljak? Nagyszülők nincsennek! Sem ismerős! Bérelhetek szobát esetleg...? Mert egy albérletet nem tudok fenntartani!
2013. jún. 7. 22:11
1 2
 1/18 anonim válasza:
Egyedül neveled? Apuka hol van?
2013. jún. 7. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
Mennyi pénzből éltek havonta?
2013. jún. 7. 22:21
 3/18 A kérdező kommentje:
hát, apuka nélkülünk ment tovább. Azt mondta, ő nem bír eltartani minket, és hogy jobb lesz így... hát, a pénz...családi+gyes...
2013. jún. 7. 22:25
 4/18 anonim válasza:

Első vagyok! pénz+gyes+GYEREKTARTÁS!!!?

Anyaotthonon gondolkoztál?

2013. jún. 7. 22:26
 5/18 anonim ***** válasza:
52%
Milyen pénz?
2013. jún. 7. 22:28
 6/18 anonim ***** válasza:
49%

Egy újabb anyuka,aki úgy vállalt gyermeket,hogy előtte nem dolgozott...

csp.+gyes,hát abból nem mész sokra!

Apuka miért nem fizet gyerektartást!???

2013. jún. 7. 22:30
 7/18 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam, de nagyon hosszú várólisták vannak...És max. éjszaka tudnék elmenni dolgozni, de ott nem lehet járkálni olyankor...
2013. jún. 7. 22:30
 8/18 A kérdező kommentje:
jah, dolgoztam 8 évet előtte, kaptam tgyást, gyedet, csak éppen visszamentem dolgozni 4 hónapja, és megszűnt a cég...tehát, már csak gyest kapok.... nem egy fruska vagyok, aki 16 évesen szült egy gyereket, úgyhogy nem kérnék okítást! Köszönöm
2013. jún. 7. 22:32
 9/18 A kérdező kommentje:
most lett feljelentve, hogy nem fizeti a gyerektartást, úgyhogy ez még idő lesz...
2013. jún. 7. 22:34
 10/18 anonim válasza:

:) "pénz" helyett CSALÁDI

A lényeg: apuka köteles gyerektartást fizetni! Nem sok, de azt is hozzá tudnád számolni a kis vagyonotokhoz!

2013. jún. 7. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!