Mennyibe kerul a 4D UH pesten? Tudtok helyeket ajanlani ahova mehetnek? Hany hettol erdemes? Most vagyok 14.
Figyelt kérdés
2013. ápr. 2. 18:10
1/2 anonim válasza:
Mi mindig akkor mentünk 4D re mikor a genetikai uh-k voltak soron. (12, 18, 28, 36. hét) (pénteken megyünk a 28. hetire)
A Kleopatra Medical Centert nagyon ajánlom, hisz genetikai uh - t is megcsinálják, és babamozizunk is :)
Kb. 30 percnyi felvételt kapunk DVD-N, és kb 25 képet CD-n.
Az árak fenn vannak a weboldalon, nem vészes. 7-10 között mozog. (mindig van akciójuk)
Hogy mikor érdemes?
12 hetesen látod az egész babát mocorogni, 18 hetesen már arcvonásokat is látsz hozzá, szintén az egész babát. Most 28 hetesen csak részletekbe fogjuk látni, hisz már nem fér bele az egész képbe, csak egy arc, vagy tappancs :)
Én mindegyiket nagyon élveztem, mindegyik különleges volt :)
2/2 anonim válasza:
HA szemfüles vagy elcsíphetsz féláras kuponokat pl kuponvilágon vagy babakasszán. Elvileg 20 hetestől "ajánlják", de igazából 26-32 hét között a legszebb a baba. Ekkor még van akkora helye, hogy ne lógjon folyton bele valamelyik testrésze az arcába, de már van annyira husis és formás, hogy szépen látszódjanak a vonásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!