Hova mehetnék még nőgyógyászhoz?
ingyenesen nem, de gondolom _Kispesten nem csak ő rendelt az sztk-ban, ha meg mégis, akkor napokon belül lesz helyettese
gratulálok!
Gratula!
Én nem a saját kerületembe járok SZTK-ba (még nem terhesgondozásra), soha senkit nem érekelt, sőt, amikor elkezdtem még bp-i címem sem volt.
A 9. kerületbe járok...
a 15. kerületbe vagyok bejelentve,de a 16-ikba járok sztk-ba.
Nem kérdezte soha semelyik doki,hogy mi az hogy nem a helyihez mentem..
A legelején felhívtam a 16. kerületi sztk-t és megkérdeztem,hogy ha nem oda vagyok bejelentve,akkor mehetek-e abba az intézménybe. Akkor elmondták hogy semmi akadálya. Felvették az adataimat és adtak időpontot a dokihoz is.
Amúgy a 16. kerületben lakom..
Azóta voltam már ott nem egyszer vérvételen, ekg-n, és persze nőgyógyászaton is.
Nagyon rendesek mindenhol,nem egy lepukkant épület-most lett felújítva,és mivel hogy bejelentkezős rendszer van már mindenhol náluk,így minden emeleten megvan csinálva ilyen monitoros megoldás,és azon keresztül hívnak be a dokik..kiírja hogy hányas sorszámot,melyik szobába hívják.. Én csak ajánlani tudom a 16. kerületi sztk-t! :)
Ha esetleg odamennél végül,akkor meg Dr. Turcsányit! Nagyon kedves,jó fej, odafigyel a betegeire és rendes,mert előre szól,hogy pl szabin lesz xy időben...,míg másnál csak akkor tudtam meg,hogy nem fog már egyáltalán az intézménybe dolgozni,mikor már a 20-onx-edik héten jártam....és azt sem tőle,hanem a betegirányítótól,mikor felhívott hogy aznap nem tudok a dokinőhöz menni,mert épp beteg lett....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!