Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hova mehetnék még nőgyógyászhoz?

Hova mehetnék még nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés
Kispesti vagyok és eddig az SZTK-ra jártam Dr. Szeitz Imréhez, nagyon szerettem és ma szerettem volna elmenni hozzá, de beközölték h nyugdíjba vonult, és holnap mennem kell ultrahangra mert a tesztem szerint terhes vagyok. A kérdésem az, hogy más kerületbe mehetek SZTK-ba orvoshoz?
2011. dec. 19. 16:29
 1/6 anonim ***** válasza:

ingyenesen nem, de gondolom _Kispesten nem csak ő rendelt az sztk-ban, ha meg mégis, akkor napokon belül lesz helyettese

gratulálok!

2011. dec. 19. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Jah igen, a leglényegesebb infót elfelejtettem, bocsánat, kicsit szétesett vagyok mostanában. :-D Szóval hogy igen, van helyettese mondták is hogy holnap 4től 7ig rendel Dr. Ita Jenő, egyszer voltam nála és nagyon unszimpatikus volt, többet írtak róla nem túl biztató dolgokat itt gyakori kérdéseken. Ezért szeretnék másik orvoshoz (SZTKba) menni.
2011. dec. 19. 17:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm a gratulációt! :-)
2011. dec. 19. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Gratula!

Én nem a saját kerületembe járok SZTK-ba (még nem terhesgondozásra), soha senkit nem érekelt, sőt, amikor elkezdtem még bp-i címem sem volt.

A 9. kerületbe járok...

2011. dec. 20. 08:12
 5/6 anonim ***** válasza:

a 15. kerületbe vagyok bejelentve,de a 16-ikba járok sztk-ba.

Nem kérdezte soha semelyik doki,hogy mi az hogy nem a helyihez mentem..

A legelején felhívtam a 16. kerületi sztk-t és megkérdeztem,hogy ha nem oda vagyok bejelentve,akkor mehetek-e abba az intézménybe. Akkor elmondták hogy semmi akadálya. Felvették az adataimat és adtak időpontot a dokihoz is.

Amúgy a 16. kerületben lakom..

Azóta voltam már ott nem egyszer vérvételen, ekg-n, és persze nőgyógyászaton is.

Nagyon rendesek mindenhol,nem egy lepukkant épület-most lett felújítva,és mivel hogy bejelentkezős rendszer van már mindenhol náluk,így minden emeleten megvan csinálva ilyen monitoros megoldás,és azon keresztül hívnak be a dokik..kiírja hogy hányas sorszámot,melyik szobába hívják.. Én csak ajánlani tudom a 16. kerületi sztk-t! :)

Ha esetleg odamennél végül,akkor meg Dr. Turcsányit! Nagyon kedves,jó fej, odafigyel a betegeire és rendes,mert előre szól,hogy pl szabin lesz xy időben...,míg másnál csak akkor tudtam meg,hogy nem fog már egyáltalán az intézménybe dolgozni,mikor már a 20-onx-edik héten jártam....és azt sem tőle,hanem a betegirányítótól,mikor felhívott hogy aznap nem tudok a dokinőhöz menni,mert épp beteg lett....

2011. dec. 20. 08:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek! :-) Lehet meggondolom a 16. kerületet, megérné utazni hogyha jó orvosom lehet! :-)
2011. dec. 20. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!