Holnap már mehetnék nőgyógyászhoz? Bővebben lent.
hát szerintem nőgyógyász helyett csinálj egy tesztet...
az uh-n ilyenkor még szinte semmit nem látni. azt szokták mondani, hogy a kimaradás második hetében érdemes menni, mert akkor már kb szívhang is van:D
kívánom, hogy baba legyen
Szerintem a GABRIEL teszt megbízható és csak 800 forint körüli az ára.
Sok sikert! :)
SziA! One step tesztet vegyél, ez a fajta mindig bejött. Pont tegnap lett +!!!
A Gabriel tesztről én nem sok jót hallottam.
HA + a teszt, akkor már jelentkezhetsz is jövő hétre adokidhoz! Ált a 6. héten már van szívhang is!
Nekem is az One Step teszt lett +, . Azt vegyél!
Amikor én voltam terhes, a 9. héten mentem el akkor már tuti van szívhang. Nekem a doki mondta hogy 8 -9 hetesen menjek. A másik meg az, hogy azt is mondták nekem sokan, hogy ha hamar megyek a vizsgálattól el is mehet. Nem tudom ez mennyire elehet igaz, de én inkább nem kockáztattam. DRUKKOLOK!!!
Ha reggel pisilsz, és elrakod du-ra, akkor abból is nyugodtan tesztelhetsz,hisz a laborban sem a friss vizeletet nézik.
Sok sikert, drukkolok!
gratulálok, ha tényleg így van.
csak kérdezni szeretném, hogy miből tudod, ha nem teszteltél még, hogy tényleg terhes vagy és nem csak késik?
csak kérdezem, hátha én is érzek olyat:D:D
sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!