Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap már mehetnék nőgyógyász...

Holnap már mehetnék nőgyógyászhoz? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
28.án kellett volna megjönnie.egy kis szúrkálást érzek,de csak nagyon néha,meg néha olyan mintha meg akarna jönni érzés van.látni már uh-n ilyenkor valamit?
2009. dec. 2. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Erre én is kíváncsi lennék, mert 29-ére nem vártam, de később volt peteérésem, így még tesztelni sem mertem. (Nagyon remélem, mivel a ciklusok rövidebbek szoktak lenni, hogy nem véletlenül késik.)

Ma nagyon furcsán beszúrt többször is a pocakom, nálatok mik a tünetek? :)

2009. dec. 2. 17:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Mikor én terhes lettem a mensi kimaradás már úgymond megszokott volt (hormonális nyavaja) a kolléganőim bíztattak, hogy teszteljek, mert feltűnően megnőtt az étvágyam, és a csoki rendszeres volt :) Én ezekből a tünetekből tudtam.
2009. dec. 2. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Olyan tökmindegy, hogy milyen tesztet veszel. Az egész azon múlik, hogy a HCG terhességi hormon szintje elérte-e már a vizeletedben a mérési határt, vagy sem. Ha alatta van, akkor hiába tesztelsz 300 forintos teszttel, ha meg már elérte, akkor tökéletesen jó a 100 forintos One Step vaterás is.

5 napja késik, úgyhogy már bátran tesztelhetsz. :-) Drukk!

2009. dec. 2. 21:30
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs, elsőre 3000 (háromezer) forintos tesztet akartam írni, csak elírtam. :-)
2009. dec. 2. 21:31
 15/20 A kérdező kommentje:
wííííííí:-) van egy halvány kis csík:)olyan boldog vagyok:)de apró mensis érzéseim vannak.az nem gond?
2009. dec. 3. 12:09
 16/20 anonim ***** válasza:
Nem gond, teljesen normális és még sokáig érezheted így. Szívből gratulálok!!!
2009. dec. 3. 14:03
 17/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok! VIGYÁZZ MAGATOKRA!
2009. dec. 3. 15:11
 18/20 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm:)jövőhéten doki.látni fogja már ugye?:)
2009. dec. 4. 09:01
 19/20 anonim ***** válasza:
gratulálok! olyan jó ilyet olvasni:D
2009. dec. 7. 09:57
 20/20 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2009. dec. 7. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!