17 éves lány vagyok, nőgyógyászhoz szeretnék menni, de fogalmam sincs hogyan működik ez, nem félek a nőgyógyásztól, csak nem tudom hogy induljak el, hova mehetnék?
Szia! Én pont múlt héten voltam ezekkel a panaszokkal nőgyógyásznál (ez volt az első vizsgálatom)!Kiderült hogy gombám van és kaptam rá gyógyszert ill. hüvelykrémet! Nem lehet poén mert rohadt sokba került egy egyszer használatos krém és 2db gyógyszer! Ha körzeti dokihoz mégy nem kell időpontot kérni! Felkeresed a helyi kórházat(azon belül a nőgyógyászatot) és ott megvizsgálnak!A körzeti doki ingyen vizsgál meg,de ha magánhoz mégy ő pénzért!
Sok sikert!
20/L
a pénzzel kapcsoltban: lehet kérni, hogy ne drága készítményt írjanak fel. úgy tudom, hogy van is olyan szabályozás, hogy az orvosnak a legkedvezőbb árút kell ajánlania alapból, bár mostanában nem követtem a híreket, nem tudom biztosan, nem változott-e meg, de nem hinném.
az olcsóbbak ugyanúgy hatásosak, csak lehet, hogy kényelmetlenebb, mert hosszabb ideig kell használni, de ez sem rossz, mert úgy tudom, az is kulcsfontosságú, hogy kellő ideig tartson a kezelés, ha gombáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!